0

اسپاگتی با میگو و سس کاری

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

اسپاگتی با میگو و سس کاری

 

 تابناک باتو؛ اسپاگتی با میگو و سس کاری، یکی از انواع پخت اسپاگتی است که علاوه بر طعم لذیذی که دارد، به  دلیل وجود میگو، خاصیت‌های فراوانی را نیز داراست. برای آشنایی با روش پخت و مواد اولیه‌ی این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

اسپاگتی با میگو و سس کاری

 

مواد لازم:

 

اسپاگتی: 500 گرم

روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

میگو متوسط پوست گرفته و پاک شده: 500 گرم

پیاز خرد شده: یک عدد کوچک

سیر رنده شده: 2 حبه

پاپریکا: یک قاشق چایخوری

قارچ ورقه شده: یک پیمانه

آب گوشت یا مرغ: یک پیمانه

خامه رقیق شده: سه چهارم پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری

پنیر پارمسان: نصف پیمانه

جعفری خرد شده برای تزیین: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

 

اسپاگتی را آبکش می‌کنیم. در ظرفی مناسب، روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم. پیاز را تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود سپس سیر و پاپریکا را به آن می‌افزاییم. حالا نوبت قارچ ورقه شده است. آن را به مواد قبلی افزوده و تفت می‌دهیم. 

 

پس از این مرحله، میگوها را اضافه کرده و حدود سه تا چهار دقیقه مواد را روی حرارت تفت می‌دهیم سپس آب مرغ، خامه رقیق شده و نمک و فلفل را به مواد قبلی می‌افزاییم. صبر می‌کنیم تا به درجه‌ی جوش برسد و پنیر پارمسان را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. حرارت را خاموش می‌کنیم.

 

اسپاگتی را در ظرف سرو آن ریخته و مخلوط میگو و سس پاپریکا را به آن می‌افزاییم. مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا اسپاگتی طعم سس را کاملا به خود بگیرد. در پایان، با کمی پنیر پارمسان و جعفری خرد شده، روی آن را تزیین می‌کنیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 4 آذر 1396  9:28 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها