ناگت سبزیجات غذای مخصوص گیاهخواران
مواد لازم برای ناگت سبزیجات (۴ – ۲ نفر) :
پوره سیب زمینی |
یک و نیم پیمانه |
پودر سوخاری |
نصف پیمانه |
اسفناج پخته و خرد شده |
یک سوم پیمانه |
روغن سرخ کردنی |
به مقدار لازم |
نمک |
یک چهارم قاشق چایخوری |
فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
طرز تهیه ناگت سبزیجات :
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایه ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
درون کاسه ای متوسط، سیب زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.
ناگت ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده اید منتقل کرده و کمی آن ها را به روغن آغشته کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن ها را بپزید.
منبع : bartarinha.ir