0

طرز تهیه‌ی سوپ رشته فرنگی و بادام

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه‌ی سوپ رشته فرنگی و بادام

 

 تابناک باتو؛ در فصل سرما به سر می‌بریم و در این هوای سرد، خوردن یک سوپ داغ، خالی از لطف نیست. امروز و در ادامه‌ی آموزش پخت انواع سوپ، تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع سوپ فرانسوی آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این سوپ خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه‌ی سوپ رشته فرنگی و بادام

 

مواد لازم:

 

روغن: 2 قاشق غذاخوری

رشته فرنگی: نصف پیمانه

پیاز خرد شده: یک پیمانه

گوجه فرنگی رنده شده: یک پیمانه

بادام بوداده: یک پیمانه

آب: 6 پیمانه

آب مرغ: 2 پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل: یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

گوجه فرنگی را به همراه آب در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کمی منسجم شود.

 

پیاز را در روغن تفت می‎دهیم تا طلایی رنگ شود سپس رشته فرنگی را به آن می‌افزاییم و کمی تفت می‌دهیم. مخلوط پیاز و رشته فرنگی را به همراه نمک و فلفل به گوجه فرنگی که روی حرارت است، اضافه می‌کنیم.

 

در این مرحله، آب مرغ و بادام را به مواد سوپ افزوده و آن را به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا سوپ ما جا بیفتد.

 

سوپ آماده شده را در ظرف سرو آن ریخته و با بادام، تزیین می‌کنیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 1 آذر 1396  10:18 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها