تابناک باتو؛ در فصل سرما به سر میبریم و در این هوای سرد، خوردن یک سوپ داغ، خالی از لطف نیست. امروز و در ادامهی آموزش پخت انواع سوپ، تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک نوع سوپ فرانسوی آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این سوپ خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
روغن: 2 قاشق غذاخوری
رشته فرنگی: نصف پیمانه
پیاز خرد شده: یک پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده: یک پیمانه
بادام بوداده: یک پیمانه
آب: 6 پیمانه
آب مرغ: 2 پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
گوجه فرنگی را به همراه آب در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا کمی منسجم شود.
پیاز را در روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود سپس رشته فرنگی را به آن میافزاییم و کمی تفت میدهیم. مخلوط پیاز و رشته فرنگی را به همراه نمک و فلفل به گوجه فرنگی که روی حرارت است، اضافه میکنیم.
در این مرحله، آب مرغ و بادام را به مواد سوپ افزوده و آن را به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار میدهیم تا سوپ ما جا بیفتد.
سوپ آماده شده را در ظرف سرو آن ریخته و با بادام، تزیین میکنیم.