تابناک باتو؛ عد س از سری حبوبات با طبع سرد و خشک است که سرشار از آلبومین، هیدرات کربن، مواد معدنی، آب و سلولز است. از سری مواد معدنی عدس میتوان به پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم و آهن اشاره کرد. ویتامینهای موجود در عدس شامل C ، PP ، B۲ ، B۱ و A هستند. عدس برای دفع سموم بسیار مناسب است زیرا پتاسیم موجود در آن، باعث فعالیت زیاد کلیه میشود.
در ادامه آموزش یک نوع سالاد با این مادهی غذایی پرخاصیت را برای شما قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این سالاد خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
عدس: 1 پیمانه
آب: 3 پیمانه
نمک: یک قاشق غذاخوری
زیره: یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد متوسط
پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط
سیر رنده شده: 2 حبه
جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه
نعنای خرد شده: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس زیره:
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
زیره: یک چهارم قاشق چایخوری
سرکه: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
عدس، آب، نمک و زیره را در ظرفی ریخته و به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت روی حرارت قرار میدهیم تا عدسها پخته شوند. سپس آن را آبکش میکنیم.
عدس را به همراه گوجه، پیاز، سیر، جعفری و نعنای خرد شده، در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
برای تهیهی سس زیره، روغن زیتون را به همراه نمک و فلفل، آبلیمو، زیره و سرکه داخل ظرف مناسبی ریخته و با هم زن دستی، خوب مخلوط میکنیم.
سس آماده شده را به سالاد اضافه کرده و هم میزنیم.
سالاد ما آماده است. آن را در ظرف سرو سالاد ریخته و به دلخواه، تزیین میکنیم.