برای نگهداری لوبیا بیشتر مردم از ترشی لوبیا استفاده میکنند و در کنار غذا میل میکنند اکنون برای درست کردن این ترشی آموزش تصویری آن را ببینید
مواد لازم:
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
نمک ۱ قاشق
شکر ۱ قاشق مربا
سرکه سیب ۱ استکان بزرگ
آب
طرز تهیه :
نخ های لوبیا سبز را می گیریم سپس از وسط نصف کرده در یک قابلمه با اندازه متوسط لوبیاها را ریخته تا اندازه ای که روی لوبیاها را بگیرد آب می ریزیم وقتی جوشید دو سه بار لوبیاهار ا زیر و رو میکنیم تا رنگش عوض شود اصلا نپزید فقط رنگ لوبیاها عوض شود کافیست از حرارت برداشته آبش را بیرون ریخته و می گذاریم سرد شود. در طرف دیگر در یک شیشه متوسط سیر ها ی ریز خرد شده و لوبیاها را می ریزیم تا وقتی که شیشه پر شود سپس سرکه سیب ریخته روی آن نمک . شکر ریخته و آب به اندازه ای که روی لوبیاها را بگیریم می ریزیم همانطوری که گرم است درب شیشه را می بندیم در جایی که آفتاب نباشد ۵-۱۰ روز بماند و اصلا دربش را باز نمیکنیم وقتی دربش را باز کردیم در جای سرد نگهداری می کنیم
ا
منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir)