0

تاثیر امام خمینی(ره) بر بازیگری افسانه بایگان چه بود؟

zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

تاثیر امام خمینی(ره) بر بازیگری افسانه بایگان چه بود؟

تاثیر امام خمینی(ره) بر بازیگری  افسانه بایگان چه بود؟

برنامه تلویزیونی چهلچراغ که با حمایت مالی جشنواره‌ای با همین نام از آغاز مهر به روی آنتن شبکه سه می‌رود، در اولین روزهای این هفته پذیرای افسانه بایگان بازیگر پیشکسوت کشورمان بود. اما آنچه که باعث شد تا این گفتگو تلویزیونی را در زمره اتفاقات مهم این هفته قرار بدهیم، صحبت‌های مطرح شده از سوی بایگان در این برنامه بود. بایگان در این برنامه با ذکر خاطره‌ای در ارتباط با سریال معروف سربداران که در سال‌های ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی با بازی او به روی آنتن می‌رفت، گفت: من در 19 سالگی این سعادت را داشتم که در سریال عرفانی مذهبی «سربداران» کار کنم. اما ماحصل کار من از لبه تیغ گذشت. به دلیل این که وقتی کار آماده شد و مسئولان دیدند گفتند اصلا چنین شخصیتی قابل پخش نیست! بحث پوشش خاصی بود که یک زنِ درباری مغول داشت. اما چند روز بعد گفتند مژده بدهیم که حضرت امام سریال را دیدند و گفتند چرا باید سانسور شود؟ اگر قرار باشد شخصیت ترکان بانو شبیه فاطمه باشد دیگر تضاد رفتارهای آن ها مشخص نمی شود! کار هم در نهایت به همان شکل پخش شد و من امکان این را یافتم که در عوالم معنوی گام بردارم و بارها و بارها به یاد حضرت امام (ره) بودم. واقعا روحشان شاد که زندگی هنری من را رقم زدند.» این خاطره افسانه بایگان که اتفاقا بازتاب‌ بسیاری نیز در شبکه‌های اجتماعی داشت از آن جهت جالب توجه بود که این هنرمند سینما و تلویزیون که زمانی یکی از سوپراستارهای عرصه بازیگری دهه 60 سینمای ایران بود، با بازی در نقش ترکان خاتون و درخشش در این نقش توانست به سینما راه پیدا کند و در ادامه تبدیل به ستاره بی‌رقیب یک دهه سینمای ایران شود.

منبع: فردا

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 22 آبان 1396  3:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها