طرز تهیه دسر انبه
مواد لازم برای تهیه دسر انبه
شکر : 3/2 پیمانه
پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق مرباخوری
آب انبه : 200 گرم
آب : 4/1 پیمانه
خامه فرم گرفته : 1 پیمانه
انبه خیلی درشت : 1 عدد
طرز آماده سازی دسر انبه :
1.انبه را در دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید و در کاسه ای بریزید. شکر را با آب انبه در قابلمه ای کوچک یا شیر جوش ریخته ، روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا آب شود. وقتی مایع خوب داغ شد و شکر هم در آب حل شد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
2.در یک ظرف فلزی آب ( یک چهارم پیمانه ) را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم ( مثلا بخار کتری ) بگذارید و دائم هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود و مایه ای یکدست به دست آید.
3.ژلاتین حل شده را به پوره انبه اضافه کنید. حالا شکر حل شده در آب انبه را هم به ظرف اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید. وقتی مواد کمی خنک شدند نوبت به اضافه کردن خامه فرم گرفته است. آن را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.
4.ظرف های مورد نظر را آماده کنید. از مایه دسر در ظرف ها پر کنید و آنها را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید. وقتی که دسر خنک و ژلاتین بسته شد ظرف ها را بیرون آورید و با خامه تزئین و سرو کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه دسر انبه :
• از یک انبه خیلی درشت 400 گرم پوره درمی آید.
• به جای استفاده از آب انبه میتوانید از آب جوشیده شده هم استفاده کنید.
• خامه فرم گرفته را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. آب انبه را هم از سوپر مارکت ها بخرید.
• مدت زمان آماده سازی دسر انبه 3 ساعت می باشد.
شنبه 20 آبان 1396 9:54 AM
تشکرات از این پست
nargesza