برای آنهایی که به دنبال شکل های تازه و متنوع در دسرها می گردند تخم مرغ محلی پیشنهاد جالبی است به خصوص آنکه مزه آن هم بسیار خوشمزه است.
طرز تهیه:
۲پیمانه شیر را با ۳ قاشق غذا خوری نشاسته و ۴_۵ قاشق غذایی شکر خوب مخلوط روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم زده تا غلیظ شده در قالب تخم مرغی که از قبل کمی چرب شده تا نصف می ریزیم تا خودشو بگیره مقداری مغز شکلات،پسته،بادام میریزیم،برای تهیه کاسترد نیز شیر ,کاسترد و شکر را هم زده روی حرارت گذاشته تا غلیظ شده وقتی کمی خنک شد روی نصف تخم مرغ آماده آروم آروم می ریزیم در یخچال گذاشته تا ببنده بعد ۱_۲ساعت آماده است.