امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک نوع حلوای هویج که در کشور هند رایج است، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این حلوای خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
هویج رنده شده: 2 پیمانه
شیر: 2 پیمانه
خامهی زده شده: یک سوم پیمانه
شکر: نصف پیمانه
روغن: 2 قاشق غذاخوری
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
روغن برای چرب کردن قالب: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر، خامهی زده شده و هویج رنده شده را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. مواد را به مدت 25 دقیقه روی حرارت قرار داده و مدام هم میزنیم تا غلیظ شوند.
زعفران و گلاب را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کرده و شکر را به همراه روغن و پودر هل به آن میافزاییم. مخلوط به دست آمده را به حلوای هویج اضافه کرده و حدود 4 دقیقه روی حرارت ملایم هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.
قالب مورد نظر را چرب کرده و حلوای هویج را داخل آن قرار میدهیم. قالب را در دمای اتاق به مدت دو ساعت قبل از سرو قرار میدهیم و پس از برش دادن حلوا به شکل دلخواه، آن را سرو میکنیم.