امروز برای شما روش تهیهی یک نوع ساندویچ خوشمزه را به همراه آموزش تهیهی نان آن، قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی ساندویچ تخم مرغ و پنیر، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر ساندویچ:
تخم مرغ: 1 عدد
آرد: دو و نیم پیمانه
شکر: سه قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری
شیر ولرم: سه چهارم پیمانه
روغن: سه قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل ساندویچ:
پنیر چدار: 8 ورقه
تخم مرغ پخته شده: 8 عدد
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
زیره: یک قاشق چایخوری
مخلوط آویشن و کنجد: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ را با هم زن خوب میزنیم و نیمی از آن را کنار میگذاریم. دو پیمانه آرد را به همراه شکر و نمک و مایه خمیر در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم سپس شیر و روغن را اضافه میکنیم تا مایهای یکدست به وجود آید. سپس بقیهی آرد را به خمیر اضافه کرده، روی آن را میپوشانیم و در کناری قرار میدهیم تا حجم آن زیاد شود.
خمیر را روی سطح مناسبی با وردنه پهن میکنیم و آن را به شکل دایره دایره برش میزنیم. با این میزان خمیر، هشت دایره درست میشود.
در میان برش هر خمیر، یک عدد تخم مرغ پختهی خرد شده یا حلقه شده را به همراه یک ورق پنیر چدار و مخلوطی از نمک، زیره، آویشن و کنجد قرار میدهیم. اطراف خمیر را با برس، با تخم مرغ زدهشدهای که کنار گذاشته بودیم، آغشته میکنیم و خمیر را به شکل سمبوسه، میپیچیم. روی ساندویچها را نیز با برس، از تخم مرغ زده شده، میمالیم.
ساندویچها را در سینی فر قرار میدهیم و چند دقیقه به آنها زمان میدهیم تا حجم خمیر بیشتر شود.
سینی را در فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم.
این ساندویچهای خوشمزه، داغ سرو میشوند.