0

طرز تهیه‌ی کیک اسفنجی با طعم پرتقال

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه‌ی کیک اسفنجی با طعم پرتقال

 

امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی پخت یکی از انواع کیک‌های اسفنجی این بار با طعم پرتقال، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

 

 

 

طرز تهیه‌ی کیک اسفنجی با طعم پرتقال

 

مواد لازم:

 

تخم مرغ: 4 عدد

سرکه سفید: یک قاشق چایخوری

شکر: 120 گرم

آرد: 120 گرم

نمک: نصف قاشق چایخوری

روغن مایع: 30 میلی لیتر

آب پرتقال: 30 میلی لیتر

رنده‌ی پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

 

سفیده‌ و زرده‌ی تخم مرغ‌ها را از یکدیگر جدا می‌کنیم. زرده‌ی تخم مرغ‌ها را به همراه شکر و رنده‌ی پوست پرتقال، در ظرف مناسبی ریخته و با هم‌زن خوب می‌زنیم. نمک، روغن و آب پرتقال را به همراه آرد، کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

 

در ظرفی جداگانه، سفیده‌ی تخم مرغ‌ها را به همراه سرکه با هم‌زن خوب می‌زنیم تا حالتی کرمی شکل پیدا کند. سفیده‌ها را به مواد مخلوط شده با زرده‌ی تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

 

قالب را از قبل چرب کرده و آردپاشی می‌کنیم. مواد کیک را داخل قالب می‌ریزیم و آن را در فری با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار می‌دهیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 15 آبان 1396  10:24 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها