0

طرز تهیه پیراشکی آلبالو

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه پیراشکی آلبالو

 

 

طرز تهیه پیراشکی آلبالو


مواد لازم برای تهیه پیراشکی آلبالو :
آرد سفید : 4/1 1 پیمانه
پودر شکر : 1 قاشق سوپخوری
آرد ذرت : 1 قاشق سوپخوری
کره : 90 گرم
آب سرد : 4/2 پیمانه
شکر ( دلخواه ) : 1 قاشق سوپخوری
پودر کاستارد : 4/1 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده  : 4/1 قاشق سوپخوری
پودر قند : مقداری برای تزیین
مربای آلبالو : 1 پیمانه
طرز پخت پیراشکی آلبالو :
1.آرد و پودر کاستارد را با پودر شکر مخلوط کرده ، الک کنید. کره را کمی قبل از شروع کار از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود. پودرهای الک شده را با کره مخلوط کنید بهتر است این کار را با دست انجام دهید.
با ورز دادن آن به آرامی کره را به مخلوط آرد آغشته کنید سپس آب را بیفزایید و ورز دهید تا خمیری یکدست ایجاد شود. البته بهتر است آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید.
2.خمیر آماده شده را در کیسه پلاستیک یا ظرف در بسته گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح استراحت کند. در این فاصله مواد میانی پیراشکی را آماده کنید.
آرد ذرت را با شربت مربا و کمی آب مخلوط کنید. وقتی خوب حل شد روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. بعد از غلیظ شدن ظرف را از روی اجاق بردارید تا کمی خنک شود. پس از خنک شدن ، پوست پرتقال رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
3.خمیر استراحت کرده را از یخچال بردارید و تکه ای از خمیر را روی سطح صافی که آردپاشی شده است با وردنه باز کنید. توجه داشته باشید که ضخامت خمیر حدود سه میلیمتر باشد. بعد با قالب گرد بیسکوییت ( قطر هشت سانتی متری ) قالب بزنید.
4.مواد میانی را با قاشق در یک نیمه خمیر قالب زده دایره ای شکل بگذارید نیمه دیگر خمیر را برگردانده و بعد از چسباندن لبه های خمیر با چنگال فرم دهید تا همه راه های نفوذ بسته شود.
فر را از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. پیراشکی های آماده شده را روی سینی چرب شده قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد از خنک شدن پیراشکی ها را در ظرف مورد نظر گذاشته و روی آنها را با پودر قند تزیین کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه پیراشکی آلبالو :
•    اگر دوست دارید مایه میانی پیراشکی هایتان ترش مزه باشد میتوانید از مربای آلبالو کم شکر استفاده کنید.
•    با توجه به اینکه خمیرتان خیلی لطیف است و بافت نرمی دارد نباید همه خمیر را از کیسه درآورید چون خشک و غیرقابل استفاده میشود. پس خمیر را به مقدار کم بردارید پهن کنید و قالب بزنید. البته ریختن مواد میانی و بستن آن هم باید با سرعت بیشتری انجام شود.
•    پودر کاستارد را از فروشگاه های لوازم قنادی و شیرینی پزی تهیه کنید.
•    مدت زمان آماده سازی پیراشکی آلبالو 60 دقیقه می باشد.
•    مدت زمان پخت پیراشکی آلبالو 20 دقیقه می باشد.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

یک شنبه 14 آبان 1396  9:12 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها