0

آموزش تصویری ذوب کردن شکلات به طریق بن ماری

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

آموزش تصویری ذوب کردن شکلات به طریق بن ماری

 

benmari8jpg

روش بن ماری ار کشور فرانسه بوجود آمده است یعنی داخل قابلمه یک ظرف آب گرم وجود د اشته باشد و با بخار آب ظرف پایین مواد بالایی آرام آرام گرم یا پخته می شود
کاربرد  بن ماری چیست؟
در زندگی روزمرها ز این روش استفاده های زیاد می شود مثلا وقتی می خواهیم غذایی را گرم نگه داریم  زیرش آب گرم می ریزیم , عسلی که شکرک زده, درست کردن کنسرو و ….

مواد لازم:
شکلات
طرز تهیه :
اول یک قابلمه را تا نصف پر از آب کرده و میگذاریم بجوشد وقتی آب جوشید  حرارت را کم کرده حالا داخل این قابلمه یک قابلمه کوچکتر قرار می  دهیم که تاب حرارت داشته  باشد و ته قابلمه به آب نخورد. حالا به قابلمه دومی شکلاتها را ریخته  و گاها هم میزنیم  تا شکلاتها ذوب شود

benmari

benmari1

benmari2

benmari3jpg

benmari4jpg

benmari8jpg

 منبع دکتر سلام

چهارشنبه 10 آبان 1396  6:16 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها