روش بن ماری ار کشور فرانسه بوجود آمده است یعنی داخل قابلمه یک ظرف آب گرم وجود د اشته باشد و با بخار آب ظرف پایین مواد بالایی آرام آرام گرم یا پخته می شود
کاربرد بن ماری چیست؟
در زندگی روزمرها ز این روش استفاده های زیاد می شود مثلا وقتی می خواهیم غذایی را گرم نگه داریم زیرش آب گرم می ریزیم , عسلی که شکرک زده, درست کردن کنسرو و ….
مواد لازم:
شکلات
طرز تهیه :
اول یک قابلمه را تا نصف پر از آب کرده و میگذاریم بجوشد وقتی آب جوشید حرارت را کم کرده حالا داخل این قابلمه یک قابلمه کوچکتر قرار می دهیم که تاب حرارت داشته باشد و ته قابلمه به آب نخورد. حالا به قابلمه دومی شکلاتها را ریخته و گاها هم میزنیم تا شکلاتها ذوب شود
منبع دکتر سلام