0

 طرز تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

 طرز تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات

 

 

نحوه پخت کاپ کیک نارگیل و شکلات,درست کردن کاپ کیک نارگیل و شکلات

طرز تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات با کرم نوتلا

 

کاپ کیک نارگیل و شکلات، دو طعم دلپذیر کاکائو و نارگیل را با هم ترکیب می‌کند و نتیجه حاصل فوق العاده است.

 

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان پخت: 30 دقیقه

میزان سرو: 6 تا 8 نفر

مواد لازم برای کاپ کیک نارگیل شکلاتی :

روغن مایع   120 گرم
 شکر 175 گرم 
 تخم مرغ  2 عدد
 وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 
پودر نارگیل 100 گرم
آرد 230 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 20 گرم
ماست خامه ای 2 قاشق سوپخوری
آب گرم 1 پیمانه

 

مواد لازم کرم نوتلا:

 کره 2 قاشق سوپخوری 
 نوتلا 3 قاشق سوپخوری 
پودر قند   3 قاشق سوپخوری
 خامه صبحانه یک قاشق سوپخوری 

 

طرز تهیه کاپ کیک نارگیل شکلاتی :

تخم مرغ ها و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا سبک شود سپس روغن مایع و وانیل را افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود، ماست خامه ای را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس همزن را خاموش کنید.

 

آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به تناوب به همراه آب افزوده و با لیسک هم بزنید در آخر پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد را داخل قالب های کاپ کیکی که کاغذ انداخته اید، ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدود 45 دقیقه قرار داده تا پخته شود.

 

سپس روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

کرم نوتلا را داخل قیف با ماسوره شکوفه بزرگ ریخته و روی کاپ کیک ها را تزیین کنید.

 

طرز تهیه کرم نوتلا:

کره نرم و پودر قند را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا مخلوط شده و کرمی و سبک شود. سپس خامه صبحانه و نوتلا را افزوده و هم بزنید تا کرمی یکدست شود. کرم را به مدت حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شده و قابل ماسوره زدن شود سپس داخل قیف ریخته و ماسوره بزنید.

 

نکته: این کاپ کیک را بدون کرم نیز می توانید سرو کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir



چهارشنبه 10 آبان 1396  6:07 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها