طرز تهیه کروکت فرانسوى
مواد لازم برای کروکت فرانسوى :
آرد سوخاری |
1 لیوان |
تخم مرغ |
2 عدد |
جعفری خرد شده |
3 قاشق غذاخوری |
هویج متوسط |
2 عدد |
سینه مرغ |
750 گرم |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
طرز تهیه کروکت فرانسوى :
مرغ را پس از شستن خرد می کنیم سپس استخوان های آن را می گیریم و آن را چرخ می کنیم، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند، هویچ را پوست کنده و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس آن را آب پز می کنیم تا نرم شود.
از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می کنیم و در کف دست آن را پهن می کنیم 1 برش هویچ، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می دهیم، کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم مجددا در آرد سوخاری می زنیم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.