پاسخ به:استفتائات آیت الله مظاهری
پرسش :
دختری هستم 19 ساله، که مدّتی است در مورد مسأله جنابت به حسّاسیت زیادی گرفتار شدهام، و در این زمینه چند سؤال دارم. 1) من در رفتار با نامحرمان خیلی مراقب هستم و همین طور در نگاه به نامحرم، ولی نسبت به جوانان نامحرم خیلی حسّاس شدهام به طوری که در برخورد با آنان (مثلاً حضور در یک مکان مخصوصاً وقتی که حس کنم مورد توجّه و یا نگاه طرف واقع میشوم) یک حالت خاصّی برایم پیش میآید. علیرغم این که از نظر عقلی سعی میکنم چنین رفتاری نداشته باشم. آیا در این حالت رطوبتی که خارج میشود حکم منی را دارد؟ با توجّه به این که ممکن است این حالت خیلی زود به زود برایم پیش آید. 2) گاهی این حالت وقتی پیش میآید که صحنهای را (همان که در بالا گفته شد) به یاد میآورم، در این حالت چطور؟ 3) به طور کلّی شهوتی که موجب خروج منی میشود چگونه است و یعنی چه؟ 4) نسبت به صحنهای حسّاس شدهام (در مورد پدر و برادرم) که در اثر آن معمولاً رطوبتی خارج میشود که این حالت هم ممکن است چند بار در روز پیش آید، این رطوبت چه حکمی دارد؟ 5) برای این که این حالات در من از بین برود چکار باید بکنم؟ 6) عرق فرد جنب پاک است یا نجس؟ 7) اگر در خواب ببینم یکی از حالاتی که گفتم برایم پیش آمده، آیا نیاز به غسل هست یا نه؟ 8) اگر جایی که وظیفه ما غسل بوده و بنا به هر دلیلی مخصوصاً شک در مسأله، غسل نکرده باشم، آیا رطوبتهای خارج شده تا وقتی که غسل را انجام ندادهایم، حکم منی را دارد و نجس است؟
پاسخ :
کلّیه ترشّحاتی که از زنها بیرون میآید پاک است و غسل ندارد، چه در خواب باشد و چه در بیداری، با شهوت باشد و یا بدون شهوت، و هر حسّاسیتی که شما را اذیت میکند راجع به آن بیتفاوت باشید و ترتیب اثر ندهید تا انشاءالله هر چه زودتر خوب شوید.
منبع: almazaheri.ir
دوشنبه 8 آبان 1396 11:34 AM
تشکرات از این پست