طرز تهیه ی آلبالو پلوی قالبی
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلوی قالبی
برنج : 4 پیمانه
شکر : 4 قاشق سوپ خوری
نمک ، فلفل و روغن : به مقدار لازم
زرده تخم مرغ : 3 عدد
فیله مرغ : 500 گرم
زعفران ساییده شده : 1 قاشق چایی خوری سرپر
ماست چکیده : 4 قاشق سوپ خوری
پیاز متوسط : 1 عدد
کره : 50گرم آب شده
آلبالو : 400 گرم
طرز پخت آلبالو پلوی قالبی
1- آلبالوها را بعد از پاک کردن و شستن در کاسه ای بریزید و روی آنها شکر بپاشید. کاسه حاوی آلبالو را 24 ساعت در یخچال قرار دهید. برنج را هم مدت دوساعت خیس کنید. دراین فاصله زمانی آلبالوهای آب انداخته را در سبدی بریزید تا آب آنها جدا شود.
2- پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. بعد از آنکه فیله های مرغ را با کمی نمک و فلفل و زعفران مزه دار کردید به پیاز داغ اضافه کرده و همراه با آن تفت دهید. سپس نصف استکان آب جوشیده داخل تابه بریزید در تابه را بگذارید تا فیله های مرغ بپزند.
3- قابلمه مناسبی را تا نیمه از آب پر کنید و بعد از جوشیدن آب برنج را در آن به روش آبکشی بپزید. کاسه بلوری را آماده کنید و زرده های تخم مرغ را در آن بریزید و ماست را هم به آن اضافه کنید و با چنگال حسابی بزند. سپس باقی مانده زعفران را در آب جوش حل کرده و به این مخلوط بیفزایید . برنج آبکش شده را داخل کاسه بریزید و به وسیله قاشق بزرگی آرام هم بزنید تا به این مایه آغشته شود.
4- تابه گرد نچسبی آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس نیمی از برنج را داخل آن ریخته و بعد آلبالوی بدون آب را روی برنج بریزید و با یک قاشق بزرگ سطح آن را صاف کنید. حالا روی آلبالو ها را با لایه ای از تکه های مرغ بپوشانید. لایه بعدی باقیمانده برنج است با فشار پشت قاشق سطح برنج را صاف کنید.تابه را روی حرارت بگذارید و پس از آن کره آب شده را همراه با مقداری آب آلبالو روی برنج بریزید. با نوک چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید و بگذارید دم بکشد.
نکاتی در مورد طرز تهیه ی آلبالو پلوی قالبی
• این آلبالو پلوی قالبی با مرغ آماده شده است اگر شما آلبالو پلو را به صورت سنتی با گوشت چرخ کرده قلقلی دوست دارید اول کوفته قلقلی های ریز را آماده کنید و به جای مرغ آن را لای برنج بریزید.
• مدت زمان آماده سازی آلبالو پلوی قالبی 25 دقیقه می باشد.
• مدت زمان پخت آلبالو پلوی قالبی 60 دقیقه میباشد.
شنبه 6 آبان 1396 11:24 AM
تشکرات از این پست
nargesza