مهاجم تیم فوتبال شهرداری تبریز که به دلیل عمل جراحی پایش نتوانست این تیم را در اردوی ترکیه همراهی کند از 10 روز دیگر تمریناتش را آغاز میکند.
"میثم بائو" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: قصد عمل کردن پایم را نداشتم اما تعطیلات لیگ بهترین فرصت بود تا عمل کنم و از تشدید مصدومیتم جلوگیری کنم.
وی ادامه داد: نزدیک به 2 ماه و نیم با وزنه زدن و فیزیوتراپی سر کردم تا کارم به عمل نکشد اما وقتی تعطیلات لیگ پیش آمد تصمیم گرفتم عمل کنم. در حال حاضر هم مشغول فیزیوتراپی هستم و از 10 روز دیگر میتوانم تمریناتم را با شهرداری تبریز آغاز کنم.
بائو درباره شرایط تیم شهرداری تبریز گفت: ابتدا باید بگویم شهرداری بهترین شرایط مالی را در جمع تیمهای لیگ برتر دارد. حیف است این تیم با چنین امکانات و شرایط مالی سقوط کند. وقتی مدیریت تیم شرایط ایدهآلی را برای بازیکنان فراهم کرده ما هم باید دست به دست یکدیگر بدهیم و برای ماندن تیم در لیگ برتر تلاش کنیم.
وی افزود: هنوز نمیتوانم بگویم شهرداری در جدول شرایط خوبی دارد. ما وضعیت چندان خوبی نداریم و باید چند پیروزی پی در پی کسب کنیم تا از منطقه خطر در جدول جدا شویم. به اعتقاد من تأخیر در پایان بازیهای لیگ یک باعث شد زمان کمی برای آمادهسازی داشته باشیم و به همین دلیل نتوانستیم با شرایط ایدهآل پا به لیگ بگذاریم.
بائو ادامه داد: شرایط شهرداری خوب است و تا جایی که از اردوی ترکیه خبر دارم تیم در آرامش به سر میبرد. امیدوارم در این اردو جبران بدنسازی که تیم در ابتدای فصل نداشت بشود و با آمادگی به تهران برگردد.
وی در پایان گفت: هنوز خودم را یک استقلالی میدانم. اگر سال آینده شرایط فراهم شود دوباره به این تیم برمیگردم.