0

طرز تهیه ترافل شکلات

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه ترافل شکلات

 

طرز تهیه ترافل شکلات

 
 
طرز تهیه ترافل شکلات

طرز تهیه ترافل شکلات

 

مواد لازم

 

۱۷۵ گرم شکلات تلخ (۶۰ درصد)
۱۵۰ گرم خامه تازه
یک عدد زرده تخم مرغ
۲۰ گرم پودر کاکائو

 

طرز تهیه :

شکلات تلخ را در ظرف مناسب و گودى بریزید و به مدت دو دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا ذوب شود و یا ظرف را در ظرف بزرگترى محتوى آب داغ بر روى حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا به تدریج ذوب شود. خامه را در ظرفى جداگانه روى حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. آن را حدود ۲۰ ثانیه بجوشانید و سپس شکلات و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و به سرعت هم بزنید. بهتر است از همزن برقى براى این منظور استفاده کنید. این مخلوط را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را گرفته و سفت شود. آن را از یخچال خارج کنید و با دست به صورت گلوله هاى کوچک درآورده در پودر کاکائو بغلتانید و در ظرف چیده سرو نمایید. مى توانید به جاى پودر کاکائو از پودر نارگیل یا پودرقند نیز استفاده کنید.

 

چهارشنبه 26 مهر 1396  11:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها