معاون عمليات ستاد كل نيروهاي مسلح با اشاره به عمليات سپاه در عمق ۱۵ كيلومتري خاك عراق عليه ضدانقلاب در سال ۷۵، گفت: اين اقدام جسورانه شهيد كاظمي مانند آبي بر آتش ضدانقلاب در منطقه غرب بود.
به گزارش جهان، سردار سرلشكر محمد باقري معاون عمليات ستاد كل نيروهاي مسلح در خصوص ويژگيها و خصوصيات شهداي عرفه سپاه با تاكيد بر اينكه قطعا تك تك اين شهدا ستارگان درخشاني در تاريخ انقلاب اسلامي بودند، گفت: البته شايد به دليل تلالو خورشيد بزرگي مانند احمد كاظمي، قدري وجهه نوراني اين عزيزان كمتر ديده شده باشد.
باقري با اشاره به سابقه آشنايي خود با تعدادي از اين شهداي بزرگوار گفت: واقعيت اين است كه اين عزيزان همگي جزء نخبگان، بزرگان و مهمترين عناصر و فداكاران ملت ايران بودند.
وي به ذكر خاطرهاي از اقدامات شهيد حاج احمد كاظمي به عنوان فرمانده نيروي زميني سپاه پاسداران در مقطع زماني سالهاي ۷۴ تا ۷۵ پرداخت و گفت: يك حادثه مهم در اين مقطع زماني رخ داد كه نقطه تلاقي تمامي اين شهيدان عزيز به خصوص احمد كاظمي، سعيد مهتدي، نبيالله شاهمرادي (حنيف) و شهيد آذينپور بود كه آن تهاجم مردانه به مركزيت ضدانقلاب در شمال عراق و انجام عمليات عليه حزب منحله دموكرات و كومله و ديگر گروهكهاي تروريستي بود كه در آن زمان در اوج عمليات در داخل ايران قرار داشتند.
معاون عمليات ستاد كل نيروهاي مسلح تصريح كرد: هر چند در آن مقطع، سالها از دفاع مقدس ميگذشت، اما ما همچنان در آن منطقه به دليل حضور گروهكهاي ضدانقلاب تلفات ميداديم. اما شهيد كاظمي بعد از انجام مطالعات فراوان، دوستان خود را در قرارگاه حمزه جمع كرد و سردار شهيد سعيد مهتدي مسئول عمليات، سردار شهيد حنيف معاون اطلاعات، سردار شهيد آذينپور مشاور و سردار شهيد يزداني در اين عمليات مسئول توپخانه بودند.
باقري با بيان اينكه اين جمع فكور، آشنا به منطقه، مومن، مخلص و ايثارگر تا مدتي در اين منطقه كار اطلاعاتي و طرحريزي عملياتي كردند، افزود: اين عزيزان به اين نتيجه رسيدند كه بايد استراتژي خود را در منطقه عوض كرده و وارد فاز تهاجمي شوند.
وي ادامه داد: اين طرح در حالي پيريزي شد كه آمريكاييها شمال عراق را در كنترل خود داشتند و جنگندههاي اف۱۶ آنها بلاانقطاع در دستههاي ۶ فروندي در بالاي سر اين منطقه پرواز ميكردند به طوري كه ميشد صداي آنها را شنيد و يا بر روي رادار مشاهده كرد و يا اگر فاصلهشان كم بود، آنها را با چشم ديد.
اين فرمانده عاليرتبه نظامي گفت: ضدانقلاب در اين منطقه با كمينهاي خود، مشكلات زيادي را بوجود آورد و در عين حال مركزيت خود را در شمال عراق قرار داده بودند اما با طرحريزي كه از سوي سرداران شهيد سپاه صورت گرفت، مركزيت آنها در عمق ۱۵۰ كيلومتري خاك عراق مورد تهاجم قرار گرفت كه كاري بسيار جسورانه، با ريسك بالا اما تمامكننده بود.
باقري با تاكيد بر اينكه اين كار بزرگ به دست اين سرداران شهيد و رزمندگان دلاور سپاه صورت گرفت، يادآور شد: شهيد احمد كاظمي ۲۰۰ دستگاه خودرو اعم از كاميون، وانت، جيپ، توپكش، توپخانه و كاتيوشا را به صورت يك ستون بزرگ وارد خاك عراق كرد، ادامه داد: خود سردار كاظمي، سليماني، حنيف و آذينپور بالاي ارتفاعات عراق نقطه ديدهباني گذاشتند و اين يعني آنكه اين فرماندهان تا عمق منطقه دشمن پيش رفته، بالاي سر پايگاه دشمن نشسته و شروع به هدايت آتش و فرماندهي كردند.
وي تصريح كرد: آتشي كه اين عزيزان بر سر دشمن ضدانقلاب ريختند آنقدر سنگين بود كه آنها در خلال يك روز چندين بار پيام تسليم دادند اما حاج احمد ميگفت اينها فريبكارند و ما بايد به كار خود ادامه دهيم.
معاون عمليات ستاد كل نيروهاي مسلح يادآور شد: بعد از اجراي آتش و اتمام عمليات، سپاهيان اسلام با همان ستون از منطقه ديگري در شمال عراق خارج شدند به طوري كه خون از بيني حتي يك نفر از رزمندگان ما نريخت.
باقري خاطرنشان كرد: نتيجه اين عمليات آن شد كه ضد انقلاب به گروههاي مسلط معارض در شمال عراق (طالباني) تعهد داد كه ديگر در خاك ايران عملياتي نظامي نخواهند كرد.
وي تاكيد كرد: اين دستاورد كوچكي نبود. ما در تهران نشستهايم و شايد برايمان ملموس نباشد اما در يك منطقهاي به وسعت سه استان و بزرگتر از كشور كويت، هر روز ما با كمين ضدانقلاب، شهيد ميداديم. امكان سرمايهگذاري در اين منطقه نبود و دولت نيز نميتوانست كاري بكند اما با اين اقدام شجاعانه رزمندگان سپاه، همه چيز تمام شد و مانند آبي بود كه بر روي آتش ريخته شود.
اين فرمانده عاليرتبه نيروهاي مسلح در پايان تصريح كرد: از آن زمان به بعد هيچ مشكل و ناامني در منطقه نداشتيم و هيچگاه در كردستان تلفات رزمي تا سالهاي اخير نبود و اين واقعيتي است كه به دست اين سرداران بزرگ انجام شد.