مجله سرآشپز: پلو با خوراک سبزیجات، یک غذای سالم و خوشمزه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز
- برنج (خیس شده): 500 گرم
- پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
- جعفری (خرد شده): 2 ق س
- هویج (نگینی خرد شده): 1 عدد
- لوبیا سبز (درشت خرد شده): 50 گرم
- نخودفرنگی (پخته شده): یک دوم پیمانه
- قارچ (اسلایس شده): 150گرم
- فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خرد شده): 1 عدد
- آب لیمو ترش: 1 ق س
- زعفران (دم کرده): 2 ق س
- رب گوجه فرنگی: 2 ق س
- زردچوبه: یک دوم ق چ
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
- روغن مایع: یک دوم پیمانه
روش پخت
1. برنج (از قبل به همراه مقداری آب و نمک به مدت 2 ساعت خیس شده) را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب در حال جوش بریزید. بعد آن را آبکش کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا دم بکشد.
2. پیاز را درون تابه ای با مقداری روغن مایع و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود.
3. هویج و لوبیا سبز را به پیاز بیفزایید و به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
4. نخود فرنگی را به همراه قارچ و فلفل دلمه ای به مواد افزوده و تفت دهید.
5. آب لیموترش، زعفران، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل قرمز را به مواد افزوده و مخلوط کنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری را به آن بیفزایید.
6. پلو را داخل قالب های کوچک که با مقداری روغن مایع چرب شده، بریزید و با استفاده از پشت قاشق کمی فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد. سپس داخل ظرفی برگردانده و روی آن ها مقداری خوراک سبزیجات بریزید و سرو کنید.