0

طرز تهیه دمپختک با خاگینه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه دمپختک با خاگینه

وب سایت روزیاتو: این غذا را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.

 
 
مواد لازم (۴ نفر)
 
  •     ۳ عدد تخم مرغ درشت
  •     ۲۵۰ گرم گوشت با چربی زیاد
  •     ۱ عدد پیاز متوسط
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  •     ۵ پیمانه برنج پخته شده
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱ قاشق چایخوری شکر
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
دمپختک با خاگینه
 
طرز تهیه
 
  1. تخم مرغ را در یک کاسه با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک افزوده و دوباره هم بزنید.
  2. گوشت پرچربی را به تکه های بسیار ریز خرد کنید. پیازها را نیز خرد کنید.
  3. روغن را درون تابه داغ کرده و تخم مرغ را درون آن ریخته و هم بزنید. پس از خاگینه شدن، تخم مرغ را از تابه خارج کنید.
  4. گوشت چربی دار را درون تابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا روغن انداخته و برشته شوند. آن ها را از تابه خارج کنید.
  5.  پیاز خرد شده را ریخته و تفت دهید تا سبک شوند. سپس برنج پخته شده را بیفزایید. ۲ تا ۵ دقیقه هم بزنید. نمک، فلفل سیاه و سس سویا را افزوده و مخلوط کنید.
  6.  در آخر، خاگینه و گوشت را افزوده و هم بزنید.
  7.  این غذا را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 22 مهر 1396  11:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها