0

سالاد هندوانه کبابی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سالاد هندوانه کبابی

وب سایت آشپزباشی: هندوانه کبابی شاید عجیب به نظر بیاد، ولی امکان تجربه طعم جدیدی رو به شما می ده. می تونید اون رو در کنار انواع سبزیجات مثل نعناع و آجیل‌ها مثل بادام هم امتحان کنید.

 
مواد لازم: 
 
  •     روغن زیتون  ۳ قاشق غذاخوری
  •     هندوانه ۴۵۰ گرم
  •     سرکه بالزامیک ۱ پیمانه
  •     عسل ۱ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     منداب ۶ پیمانه
  •     پنیر فتا ۱/۲ پیمانه
  •     بادام زمینی ۱/۴ پیمانه
  •     گردو ۱/۴ پیمانه
  •     آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
 
سالاد هندوانه کبابی 
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه سالاد هندوانه کبابی:

1.  هندوانه رو به شکل و سایز دلخواهتون خرد کنید. دانه‌های اون رو جدا کنید.
2.  پنیر فتا رو با دست تکه تکه کنید. می تونید از پنیر پارمزان هم استفاده کنید.
3.  بادام زمینی رو برشته و بعد خرد کنید.
4.  گردو رو هم خرد کنید.
 
طرز تهیه:
 
  1. ماهیتابه گریل رو روی حرارت متوسط گرم کنید، روغن رو در اون بریزید و هندوانه‌ها رو برای حدود ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف گریل کنید.
  2. در این میان سرکه بالزامیک رو در قابلمه کوچکی بجوشونید، حرارت رو کم کنید و بذارید تا برای ۱۰ دقیقه قل بزنه و غلیظ بشه.
  3. سرکه رو از روی حرارت بردارید و عسل و کمی نمک به اون اضافه کنید. اون رو کنار بذارید تا کاملا خنک بشه.
  4. منداب رو در ظرف مورد نظر بریزید. تکه‌های هندوانه، پنیر، بادام زمینی و گردو رو روی اون‌ها پخش کنید.
  5. آبلیمو رو روی سالاد بریزید و کمی نمک و فلفل به اون بزنید. در آخر سس بالزامیک رو روی سالاد بریزید و اون رو سرو کنید. 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 22 مهر 1396  11:19 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها