مجله سرآشپز: پای چوپان یک خوراک یا پای گوشتی است که با یک لایه پوره ی سیب زمینی پوشانده شده و در فر پخته میشود.
مواد مورد نیاز
- گوشت چرخ کرده: 250 گرم
- پیاز (ریز خردشده): 2 عدد
- خمیر تارت: به میازن لازم
- کره: 1 ق س
- هویچ (بخارپز و نگینی خرد شده): 1 عدد
- ذرت: 3 ق س
- نخودفرنگی: 3 ق س
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- سیب زمینی (پوره شده): 3 عدد
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
1. خمیرتارت را روی سطح صافی پهن کرده و با کاتر گرد کوچک برش بزنید.
2. قالب های مافین را با مقداری روغن مایع چرب کنید و داخل هر قالب یک برش خمیر قرار دهید. بعد روی آن را با نوک چنگالی چند سوراخ بزنید. بعد قالب ها را داخل فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر کمی بپزد و طلایی رنگ شود.
3. پیاز با مقداری روغن داخل تابه ای ریخته و تفت دهید تا سبک شود، بعد گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
4. کره، هویج، ذرت، نخودفرنگی (یا لوبیا سبز پخته و خردشده)، یک چهارم پیمانه جوش، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
5. 5. مایه گوشت و سبزیجات را به وسیله قاشقی داخل تارت های آماده شده بریزید و روی هر کدام مقداری پوره سیب زمینی قرار دهید (در صورت تمایل می توانید پوره سیب زمینی را داخل قیفی ریخته و روی مواد قیف بریزید)
6. قالب ها را در طبقه وسط فر از پیش گرم شده با دمای 180 به مدت 20 دقیقه بگذارید تا تارت آماده شود (در صورت تمایل می توانید در 5 دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی سیب زمینی کم رشته شود).
7. تارت آماده شده را با مقداری جعفری تزیین و سرو کنید.