ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: این غذا یک غذای خوشمزه و شیک و مناسب مهمونی، مخصوصا جشن تولد کوچولوها است.
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
- پاستای صدفی (درشت): 25 عدد
- کره: یک دوم پیمانه
- خامه پر چرب: 1 پیمانه
- پنیر پارمزان (رنده شده): یک و سه چهارم پیمانه
- سینه مرغ پخته (بدون پوست و استخوان): 450 گرم
- پنیر ریکوتا: یک و یک دوم پیمانه
- پنیر ماتزرلا (رنده شده): 1 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- برگ ریحان تازه (درشت خرد شده): به مقدار لازم
- برگ جعفری (درشت خرد شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته آن بپزید تا نرم شود. برای تهیه سس آلفردو، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. خامه را به آن اضافه کنید. هنگامی که خامه شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده به آن اضافه کرده و هم بزنید و کنار بگذارید. پنیر ماتزرلا و یک پیمانه پنیر پارمزان باقیمانده را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. یک سوم پیمانه از این مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را با پنیر ریکوتا، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و اضافه و مخلوط کنید. نیمی از سس آلفردو را کف یک ظرف فر به ابعاد 22×32 سانتی متری بریزید. داخل پاستاهای صدفی را با مخلوط مرغ پر کنید و به صورت یک لایه در ظرف فر بچینید. سس آلفردوی باقیمانده را روی آنها بریزید و یک سوم پیمانه مخلوط پنیر کنار گذاشته شده را روی آنها بپاشید و حدود 15 الی 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پنیر طلایی و برشته شود. در صورت تمایل روی پاستاها را با برگ ریحان و جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو نمایید.