0

طرز تهیه خورش گوجه فرنگی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه خورش گوجه فرنگی

مجله سرآشپز: خورش گوجه فرنگی یک نوع خورش ساده و بسیار خوشمزه است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

 
 
مواد لازم
 
  • گوشت ران (مکعبی خردشده): 500 گرم
  • پیاز (خلالی شده): 2 عدد
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • ماست: 150 میلی لیتر
  • گرام ماسالا: 1 ق چ
  • زنجبیل (رنده شده): 1 ق چ
  • سیر (له شده): 1 حبه
  • هل سبز: 2 عدد
  • زیر سیاه: یک دوم ق چ
  • چوب دارچین: 5 سانتی متر
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • پودر دارچین: 1 ق چ
  • آب لیمو ترش: 1 ق س
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
 خورش گوجه فرنگی

روش پخت

1.    ماست، گرام ماسالا، زنجبیل، سیر، هل، زیره سیاه، پودر دارچین، نمک و فلفل قرمز را درون کاسه ای ریخته با هم مخلوط کنید. بعد گوشت را به آن افزوده و خوب هم بزنید. سپس آن را به مدت 6 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

2.    پیاز را درون قابلمه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت مزه دار شده را از مایه خارج کنید و به همراه چوب دارچین به پیاز بیفزایید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

3.    2 پیمانه آب و مخلوط ماست را به مواد اضافه کنید و در ظرف را بگذارید، سپس آن را به مدت 60 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

4.    در 10 دقیقه آخر گوجه فرنگی را به 4 قسمت مساوی و به  همراه آب لیمو ترش به خورش بیفزایید و از روی حرارت بردارید.

5.    خورش آماده شده را درون ظرفی بریزید و همراه با گشنیز و فلفل سبز تزیین و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 22 مهر 1396  11:04 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها