مجله سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه خورش آلبالو را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز
- سینه مرغ (درشت خردشده): 300 گرم
- آلبالو (بدون هسته): 500 گرم
- شکر: 300 گرم
- پیاز (رنده شده): 1 عدد
- آب: 1 پیمانه
- آب لیمو ترش: 2 ق چ
- خلال پسته: 50 گرم
- پودر دارچین: 1 ق چ
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
1. داخل قابلمه ای کوچک آلبالو را با شکر مخلوط کنید. سپس به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد شربت آن را جداکرده و آلبالو را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید.
2. پیاز را در قابلمه ای دیگر با مقداری روغن مایع تفت دهید تا سبک شود. سپس سینه مرغ را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
3. پودر دارچین، نمک، فلفل قرمز و آب را به مواد بیفزایید و حدود 45 دقیقه با در نیمه باز روی حرارت بگذارید تا مرغ بپزد.
4. آلبالو را به مرغ بیفزایید و به مدت 10 دقیقه زمان دهید تا بجوشد.
5. خلال پسته و آب لیموترش را به خورش بیفزایید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس آن را همراه با پلو سرو کنید.