وب سایت روزیاتو: برای سوخاری کردن این فیله های مرغ باید از کراکر پنیری یا چیپس ذرت پنیری استفاده کنید تا طعم و مزه جدیدی را برایتان به ارمغان بیاورد.
مواد لازم ( ۵ نفر)
- دو عدد سینه مرغ
- ۲٫۵ پیمانه دوغاب
- ۱ بسته ادویه سوخاری
- ۳ پیمانه کراکر پنیری
طرز تهیه
- فر را با دمای ۲۲۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
- روی تخته گوشت خردکنی، سینه های مرغِ بدون پوست را به نوارهای باریک برش دهید.
- آن ها را درون کاسه ریخته و دوغاب را روی مرغ ها بریزید و هم بزنید. روی آن ها پلاستیک کشیده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- کراکر پنیری را درون کیسه پلاستیکی بریزید. آن را خرد کنید تا پودر شوند.
- کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار دهید. مرغ ها را درون پودر کراکر پنیری بغلتانید و در سینی بچینید.
- آن ها را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.