0

طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

وب سایت آشپز باشی: می‌تونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید و لذت ببرید.

 
 مواد لازم:
 
  •     کره  ۲۲۵ گرم
  •     شکر ۳/۴ پیمانه
  •     تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
  •     وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  •     آرد ۲۵۰ گرم
  •     نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
  •     بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری
  •     بادام ۱۰۰ گرم
  •     مربای گیلاس ۲۰۰ گرم
  •     شیر ۱/۳ پیمانه
  •  
 
 کیک گیلاس و بادام
 
آماده کردن مواد برای تهیه کیک گیلاس و بادام: 
 
1.  تخم‌مرغ‌ها رو با چنگال بزنید.
 
2.  بادام ها رو آسیاب کنید.
 
3.  مربای گیلاس رو زیر شیر آب بشویید تا شربت اون کاملا شسته بشه. اون‌ها رو خشک و خرد کنید و بعد در آرد بغلتونید. آرد اضافی اون‌ها رو بگیرید.

طرز تهیه:
 
  1. از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. کره (به دمای اتاق) و شکر رو با هم بزنید تا خامه ای بشن. به تدریج تخم‌مرغ زده شده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
  3. بعد به آرومی آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (۲۳ در ۱۳ در ۷ سانتی‌متری) بریزید و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه (تا خلال دندانی که در وسط کیک می‌زنید و خارج می‌کنید، تمیز باشه) بپزید.
  4. بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 22 مهر 1396  10:35 PM
تشکرات از این پست
amirali123 nargesza
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 15244
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پاسخ به:طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

به به به  کیک گیلاس و بادام

کیک گردو و کشمش خوردم ولی این رو نه بی زحمت کسی درست کرد اتاق چت هم بیاره

 

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

 نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 22 مهر 1396  10:50 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها