امروز برای شما روش پخت یک املت متفاوت را آماده کردهایم؛ املت اسفناج به شکل فنجانی. شکل این املت برای کودکان جذاب بوده و از نظر خواص غذایی، بسیار مفید است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این املت خوشمزه و مقوی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
اسفناج خرد شده: 1 پیمانه
پنیر چدار: سه چهارم پیمانه
فلفل دلمهای قرمز خرد شده: یک چهارم پیمانه
قارچ خرد شده: یک چهارم پیمانه
پیاز رنده شده: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: 7 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
اسفناج خرد شده، پنیر رنده شده، فلفل، قارچ و پیاز را در ظرفی ریخته تخم مرغها را به همراه نمک و فلفل، به آنها میافزاییم و خوب مخلوط میکنیم.
حال به قالب کیک فنجانی نیاز داریم. قالب را چرب میکنیم و از مواد داخل آنها را پر میکنیم. قالب را به مدت بیست دقیقه داخل فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد، قرار میدهیم.