پخت صفیحه؛ غذای عربی تند در ۲۰ دقیقه
در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.
مواد برای تهیه صفیحه :
گوشت چرخ کرده |
500 گرم |
پیاز (نگینی خرد شده) |
1 عدد |
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) |
1 عدد |
فلفل چیلی کوچک (خرد شده) |
1 عدد |
جعفری (خرد شده) |
یک سوم پیمانه |
خلال بادام |
2 قاشق سوپخوری |
رب انار |
1 قاشق سوپخوری |
پودر دارچین |
یک دوم قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز |
یک سوم قاشق چایخوری |
پودر زیره |
یک سوم قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
نان پیتا |
4 عدد |
روغن زیتون |
2 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه صفیحه :
پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.
منبع : masterchefmag.com