0

مرحله چهارم مسابقه کلام نورانی

kazemm
kazemm
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 63

پاسخ به:مرحله چهارم مسابقه کلام نورانی

قال على علیه السلام: هذا... مصارع عشاق شهداء لا یسبقهم من كان قبلهم ولا یلحقهم من كان بعدهم.

حضرت على علیه السلام روزى گذرش از كربلا افتاد و فرمود: اینجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهیدان است شهیدانى كه نه شهداى گذشته و نه شهداى آینده به پاى آنها نمی رسند

شنبه 22 مهر 1396  4:06 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

با سلام و ادب و احترام

حضرت علی فرمود : اینجاپ(کربلا) قربانگاه عاشقان و مشهد شهیدان است .

شنبه 22 مهر 1396  9:01 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hermes65
hermes65
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 337

نامه ۲۴ نهج البلاغه:

وصی من حسن است و اگر امام حسن بمیرد، وصی بعد او، پسر دومم حسین است

یک شنبه 23 مهر 1396  9:27 PM
تشکرات از این پست
nargesza
barati831
barati831
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 27

قال على علیه السلام: هذا... مصارع عشاق شهداء لا یسبقهم من كان قبلهم ولا یلحقهم من كان بعدهم.

حضرت على علیه السلام روزى گذرش از كربلا افتاد و فرمود: اینجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهیدان است شهیدانى كه نه شهداى گذشته و نه شهداى آینده به پاى آنها نمى‏رسند.

تهذیب، ج 6، ص73 / بحارالانوار، ج 98، ص 116.

دوشنبه 24 مهر 1396  8:14 AM
تشکرات از این پست
nargesza
bavandak
bavandak
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 7

حضرت علی(ع) روزی گذرش از کربلا افتاد و فرمود:

اینجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهیدان است.شهیدانی که نه شهدای گذشته و نه شهدای آینده به پای آنها نمی رسند.

خدا به ما توفیق بدهد که بتوانیم ادامه دهنده راه شهدا باشیم 

و در روز قیامت شرمنده آنها نباشیم.الهی آمین

دوشنبه 24 مهر 1396  12:18 PM
تشکرات از این پست
nargesza
rahman123
rahman123
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 490

قال على عليه السلام: هذا ... مصارع عشاق شهداء لا يسبقهم من كان قبلهم ولا يلحقهم من كان بعدهم. (3)

حضرت على عليه السلام روزى گذرش از كربلا افتاد و فرمود: اينجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهيدان است. شهيدانى كه نه شهداى گذشته و نه شهداى آينده به پاى آنها نمى‏رسند.

دوشنبه 24 مهر 1396  1:37 PM
تشکرات از این پست
nargesza
t5s6p1
t5s6p1
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 952

قال على علیه السلام: هذا… مصارع عشاق شهداء لا یسبقهم من کان قبلهم ولا یلحقهم من کان بعدهم.
حضرت على علیه السلام روزى گذرش از کربلا افتاد و فرمود: اینجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهیدان است شهیدانى که نه شهداى گذشته و نه شهداى آینده به پاى آنها نمى‏رسند.تهذیب، ج ۶، ص۷۳ / بحارالانوار، ج ۹۸، ص ۱۱۶٫

شهیدان کربلا در راه دین شهید شدندند و می دانستند که شهید می شوند با این حال ماندندند و از دین حمایت کردند و مخلصانه جنگیدندند و هیچ کس مانند این 72 تن نیست

دوشنبه 24 مهر 1396  4:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza
atababak
atababak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 606

قالال على عليه السلام: هذا ... مصارع عشاق شهداء لا يسبقهم من كان قبلهم ولا يلحقهم من كان بعدهم.

حضرت على عليه السلام روزى گذرش از كربلا افتاد و فرمود: اينجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهيدان است. شهيدانى كه نه شهداى گذشته و نه شهداى آينده به پاى آنها نمى‏رسند.

دوشنبه 24 مهر 1396  9:05 PM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3415

مسلخ عشق‏

قال على عليه السلام: هذا ... مصارع عشاق شهداء لا يسبقهم من كان قبلهم ولا يلحقهم من كان بعدهم. (3)

این حدیث اهمیت کربلا و شهادت امام حسین(ع) و همچنین پیشگویی وقوع این حادثه عظیم را می رساند. و همینطورر اهمیت شهدای کربلا که در آن وضعیت سخت امام خود را تنها نگذاشتند.

چهارشنبه 26 مهر 1396  10:35 AM
تشکرات از این پست
nargesza
ma1393
ma1393
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1942

عطر عشق‏

قال على عليه السلام: واها لك ايتها التربة ليحشرن منك قوم يدخلون الجنة بغير حساب. (4)

اميرالمومنين عليه السلام خطاب به خاك كربلا فرمود: چه خوش‌بويى اى خاك! در روز قيامت قومى از تو به پا خيزند كه بدون حساب و بى‌درنگ به بهشت روند.

خطاب امام علی(ع) فقط به خاک کربلا نیست. بلکه به حادثه بزرگی است که آنجا اتفاق خواهد افتاد. جنگی نابرابر که شهدای آن، یاران امام آن زمان بدون حساب وارد بهشت می شوند. خوشا به حالشان.

چهارشنبه 26 مهر 1396  10:37 AM
تشکرات از این پست
nargesza
alirezazaeri
alirezazaeri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 981

اشک علی علیه السلام در سوگ شهدای کربلا

قال الباقر علیه السلام:

مر علی بکربلا فی اثنین من اصحابه قال: فلما مر بها ترقرقت عیناه للبکاء ثم قال: هذا مناخ رکابهم و هذا ملقی رحالهم و هیهنا تهراق دماؤهم، طوبی لک من تربة علیک تهراق دماء الأحبة.

امام باقر علیه السلام فرمود: امیر المؤمنین علیه السلام با دو تن از یارانش از «کربلا» گذرکردند، حضرت، هنگام عبور از آنجا، چشمهایش اشک آلود شد، سپس فرمود: اینجا مرکبهایشان بر زمین می خوابد، اینجا محل بارافکندنشان است و اینجا خونهایشان ریخته می شود، خوشا به حال تو ای خاکی که خون دوستان بر روی تو ریخته می شود! بحار الانوار، ج 44، ص 258

این حدیث از امام باقر(ع) و درمورد امام علی(ع) است که در همه حال از وقایع کربلا خبر داده و از عظمت شهدای آنجا اطلاع می دادند.

عطر عشق‏
امیرالمومنین (ع): چه خوش‌بویى اى خاک! در روز قیامت قومى از تو به پا خیزند که بدون حساب و بى‌درنگ به بهشت روند.

از پیش گویی ها و خبر از آینده دادن امام علی(ع)، یکی درمورد حادثه عظیم کربلا و جنگ نابرابر آن دوران است. و از ارزشمندی شهدای آن حادثه که بدون حساب وارد بهشت خواهد شد.

چهارشنبه 26 مهر 1396  10:39 AM
تشکرات از این پست
nargesza
aza1393
aza1393
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 986

حضرت على علیه السلام روزى گذرش از كربلا افتاد و فرمود: اینجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهیدان است شهیدانى كه نه شهداى گذشته و نه شهداى آینده به پاى آنها نمی رسند.

امام علی(ع) درمورد ارزش و اجر شهدای کربلا می فرمایند که این شهیدان آنقدر ارزش دارند که شهیدان قبل و بعد آنها به پای آنها نمی رسند.

چهارشنبه 26 مهر 1396  10:39 AM
تشکرات از این پست
nargesza
13321342
13321342
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3394

شهادت در راه خدا و برای رضایت خدا خیلی ارزشمند است. در طول تاریخ صدر اسلام شهدای زیادی در راه خدا و برای حفظ اسلام به شهادت رسیده اند. ولی به فرموده امام علی(ع) هیچ کدام از آنها به پای شهدای کربلا سرزمین عاشقان نمی رسند.

چهارشنبه 26 مهر 1396  10:40 AM
تشکرات از این پست
nargesza
lotfi64431
lotfi64431
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1527

: قال على علیه السلام: واها لك ایتها التربة لیحشرن منك قوم یدخلون الجنة بغیر حساب.
امیرالمومنین علیه السلام خطاب به خاك كربلا فرمود: چه خوشبویى اى خاك! در روز قیامت قومى از تو به پا خیزند كه بدون حساب و بى درنگ به بهشت    میروند شرح نهج البلاغه ابن ابى الحدید،ج4 ص169                        

امام حسین و یارانش که در کربا قبام کردند روزقیامت بدون حساب؛به بهشت میروند

چهارشنبه 26 مهر 1396  9:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
mirafzaly
mirafzaly
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 361

قال امیر المؤمنین علی علیه السلام:
هذا...مصارع عشاق شهداء لا یسبقهم من کان قبلهم و لا یلحقهم من کان بعدهم.

حضرت علی علیه السلام روزی گذرش از کربلا افتاد و فرمود: اینجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهیدان است شهیدانی که نه شهدای گذشته و نه شهدای آینده به پای آنها نمی رسند.

چهارشنبه 26 مهر 1396  9:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها