0

مرحله چهارم مسابقه کلام نورانی

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

مرحله چهارم مسابقه کلام نورانی

مرحله چهارم

حدیثی از امام علی(ع) درمورد امام حسین(ع)

مهلت شرکت در این مرحله تا پایان روز پنجشنبه 27 مهرماه می باشد.

نکته مهم

جمعه 21 مهر 1396  12:59 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 shirdel2 ravabet_rasekhoon 1377gh emamedavazdah fsmuosavi fatemeh_75 faraji5 mansoor67 ali_81 zinab84 amayen hosinsaeidi mamadbayat hermes65 iustminers rahman123 fatemehza ma1393 alirezazaeri aza1393 13321342 lotfi64431
gholamreza
gholamreza
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 465

پاسخ به:مرحله چهارم مسابقه کلام نورانی

قال على عليه السلام: هذا ... مصارع عشاق شهداء لا يسبقهم من كان قبلهم ولا يلحقهم من كان بعدهم.

حضرت على عليه السلام روزى گذرش از كربلا افتاد و فرمود: اينجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهيدان است. شهيدانى كه نه شهداى گذشته و نه شهداى آينده به پاى آنها نمى‏رسند.

شهبازی
جمعه 21 مهر 1396  2:24 PM
تشکرات از این پست
nargesza
kainnima
kainnima
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 127

قال على عليه السلام: هذا ... مصارع عشاق شهداء لا يسبقهم من كان قبلهم ولا يلحقهم من كان بعدهم.

حضرت على عليه السلام روزى گذرش از كربلا افتاد و فرمود: اينجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهيدان است. شهيدانى كه نه شهداى گذشته و نه شهداى آينده به پاى آنها نمى‏رسند.

جمعه 21 مهر 1396  2:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza
royababadi
royababadi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 90

جمعه 21 مهر 1396  2:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza
shahbaziamir
shahbaziamir
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 144

جمعه 21 مهر 1396  2:26 PM
تشکرات از این پست
nargesza
farashbandzare
farashbandzare
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3535

مسلخ عشق‏

قال على عليه السلام: هذا ... مصارع عشاق شهداء لا يسبقهم من كان قبلهم ولا يلحقهم من كان بعدهم. (3)

حضرت على عليه السلام روزى گذرش از كربلا افتاد و فرمود: اينجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهيدان است. شهيدانى كه نه شهداى گذشته و نه شهداى آينده به پاى آنها نمى ‏رسند.

سیــر و ســلــوک عــارفــانــه

http://bayanbox.ir/view/279314356572007390/solook.gif

"خــــدا"

یار همیشه همراه

جمعه 21 مهر 1396  3:14 PM
تشکرات از این پست
nargesza
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

قالَ علیٌ عَلَیهِ السَّلام لِلْحُسَیْنِ علیه السلام: یا اباعَبداللهِ اُسْوَهٌ اَنْتَ قَدْماً. فقالَ:‌ جُعِلْتُ فِداکَ ما حالی؟‌ قال :‌عَلِمْتَ ما جَهِلوا وَسَیِنَتْفَعُ عالِمٌ بِما عَلِمَ. یا بَنی! اسْمَعْ وَ ابْصِرْ مِنْ قَبْلِ اَنْ یَاْتیکَ فَوَالّذی نَفْسی بِیَدِهِ لَیَسْفَکَنَّ بَنوُ اُمیهٍ دَمَکَ ثُمَّ لایُزیلونَکَ عَن دینِکَ وَ لا یَنْسونَکَ ذِکْرَ رَبَّکَ. فَقال الْحُسینُ علیه السلام: وَ الّذی نَفْسی بِیَدَه حَسْبی اَقْرَرْتُ بِما اَنْزَلَ اللهُ وَ اَصَدُّقَ قَوْلَ نَبیّ اللهِ وَ لا اُکَذُّبُ قَوْلَ اَبی»

امام صادق علیه السلام فرمود:‌ «علی علیه السلام به حسین علیه السلام فرمود:

ای اباعبدالله تو از پیش اسوه مردم بوده ای . [حسین علیه السلام] عرض کرد: فدایت شوم حال من چگونه است؟‌ فرمود:‌ دانشی داری که ایشان بدان نادان اند و زود است که دانشمند از دانش خود بهره جوید. ای فرزندم! گوش فردار و بینا باش قبل از آنکه [واقعه ای] تو را دریابد . قسم به آن که جانم در دست اوست بنی امیه خون تو را می ریزند اما نمی توانند تو را از آئینت برگردانند و از یاد پروردگارت غافل سازند. حسین علیه السلام فرمود:‌ قسم به آنکه جانم در دست اوست کافی است . من بدانچه خدا فرود آورده است اقرار کردم و سخن پیامبر را دروغ نمی شمارم.

ابن قولويه قمي، كامل الزيارات، انتشارات مرتضويه نجف اشرف، 1356 ق، ص 72.

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
جمعه 21 مهر 1396  3:54 PM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10557

موضوع : مسلخ عشق‏

قال على علیه السلام: هذا... مصارع عشاق شهداء لا یسبقهم من كان قبلهم ولا یلحقهم من كان بعدهم.

حضرت على علیه السلام روزى گذرش از كربلا افتاد و فرمود: اینجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهیدان است شهیدانى كه نه شهداى گذشته و نه شهداى آینده به پاى آنها نمی رسند.

تهذیب، ج 6، ص 73 و بحار، ج 98، ص 116

سرزمین کربلا به جهت اینکه محل جان فشانی ها و شهادت مظلومانه امام حسین علیه السلام و یاران وفادارش بوده و بخاطر مبارزات حق طلبانه در برابر جور و ظلم یزید ،  شرایط و ویژگی های خاصی دارد و حضرت علی علیه السلام نیز در پیش گویی خودشان مقام شهدای کربلا که سردمدارانشان امام حسین علیه السلام بود را والاترو برتر  از هر شهیدی می دانند .

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

شنبه 22 مهر 1396  8:57 AM
تشکرات از این پست
nargesza
YKZD12
YKZD12
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 173

قال علی علیه السلام:
واها لک أیتها التربة لیحشرن منک قوم یدخلون الجنة بغیر حساب.
امیر المؤمنین علیه السلام خطاب به خاک کربلا فرمود: چه خوشبوئی ای خاک! در روز قیامت قومی از تو بپا خیزند که بدون حساب و بی درنگ به بهشت روند.

شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، ج 4، ص 169

قال امیر المؤمنین علی علیه السلام:
هذا...مصارع عشاق شهداء لا یسبقهم من کان قبلهم و لا یلحقهم من کان بعدهم.

حضرت علی علیه السلام روزی گذرش از کربلا افتاد و فرمود: اینجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهیدان است شهیدانی که نه شهدای گذشته و نه شهدای آینده به پای آنها نمی رسند.

تهذیب، ج 6، ص 73 و بحار، ج 98، ص 116

شنبه 22 مهر 1396  9:22 AM
تشکرات از این پست
nargesza
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

پیشگویی امام علی(ع) از شهادت امام حسین(ع)

«میمون بن شیبان» - که از علاقمندان «عثمان» بود - آورده است که:
در سفرى، ما به همراه على علیه السّلام بودیم که به سرزمین کربلا رسیدیم. هنگامى که به آنجا رسیدیم، آن حضرت بر تل خاکى نشست و فرمود:

«یقتل فی هذا الموضع شهداء الا شهداء.»
در این سرزمین برترین شهیدان سر بر بستر شهادت مى‏ گذارند.

در همان نقطه ‏اى که آن حضرت با بیان این جمله از آینده خبر داد، استخوان حیوانى افتاده بود؛ من به غلام خویش گفتم: این استخوان را برگیر و در آنجایى که امیر مؤمنان نشسته است، پس از برخاستن او به عنوان نشانه نصب کن.

او چنین کرد و ما از آنجا گذشتیم و رفتیم، روزگارى از آن جریان گذشته بود که سالار شایستگان در پهن دشت نینوا به شهادت رسید و من به همراه غلام خویش به آنجا رفتم و با شگفتى بسیار دیدم آرى پیکر مقدس حسین علیه السّلام در همان نقطه‏ اى که آن روز امیر مؤمنان پیشگویى فرمود و ما علامت گذاشتیم بر خاک افتاده و پیکرهاى به خون خفته یارانش بر گرد آن حضرت بر روى خاک شهادتگاه پراکنده ‏اند.

پی نوشت:در سوگ امير آزادى ( ترجمه مثير الأحزان )، ص۲۷۹ .

حضرت امام علی علیه السلام می دانسته اند که در سرزمین کربلا فرزندش امام حسین علیه السلام  و همراهان و یاران باوفایش که تعداد زیادی از آن ها از اهل بیت ایشان بودند بعد از سختی های فراوان و بعد از مبارزات سخت با دشمنان اسلام در این سرزمین به شهادت می رسند و این شهدا برترین شهدا هستند . 

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 22 مهر 1396  10:03 AM
تشکرات از این پست
nargesza
faraji5
faraji5
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 438

قال على عليه السلام: هذا ... مصارع عشاق شهداء لا يسبقهم من كان قبلهم ولا يلحقهم من كان بعدهم. (3)

تهذيب، ج 6، ص73 / بحارالانوار، ج 98، ص 116.

حسین ع است که اولش هدایت و اخرش سعادت است و ابزار این مسیر امر به معروف و نهی از منکر است

یا سرور شهیدان ادرکنی

شنبه 22 مهر 1396  10:35 AM
تشکرات از این پست
nargesza
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

تهذيب، ج 6، ص73 / بحارالانوار، ج 98، ص 116.

شنبه 22 مهر 1396  10:50 AM
تشکرات از این پست
nargesza
khaliln
khaliln
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1598

بنام خدا

قال علی ع:

واها لک اًیتها التربه"لیشرت منک قوم یدخلون الجنته بغیر حساب

امام علی ع فرمودند:  به خاک کربلا

چه خوش بویی ای خاک،در روز قیامت قومی از تو بپا خیزند که بدون حساب وبی درنگ به بهشت روند.

شنبه 22 مهر 1396  11:09 AM
تشکرات از این پست
nargesza
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

عطر عشق

قال علی علیه السلام:
واها لک أیتها التربة لیحشرن منک قوم یدخلون الجنة بغیر حساب.
امیر المؤمنین علیه السلام خطاب به خاک کربلا فرمود: چه خوشبوئی ای خاک! در روز قیامت قومی از تو بپا خیزند که بدون حساب و بی درنگ به بهشت روند.

شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، ج 4، ص 169

خاک کربلا به واسطه ریختن خون پاک امام حسین علیه السلام ، حضرت عباس ، حضرت علی اکبر ، حضرت قاسم ، حضرت علی اصغر و سایر بزرگان اهل بیت و همچنین سایر یاران باوفای امام سرزمین مقدسی است . کربلا جایی است که امام حسین با قیام خود و با شهادت خود و یارانش نقطه عطفی در تاریخ به وجود آوردند که همیشه نام انها و آن مکان در تاریخ جاودانه خواهد ماند و جایگاه این شهدا از نظر امام علی علیه السلام در بهشت بوده و بدون حساب و کتاب به بهشت  وارد می شوند . 

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
شنبه 22 مهر 1396  11:42 AM
تشکرات از این پست
nargesza
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10633

موضوع حدیث : مسلخ عشق

قال امیر المؤمنین علی علیه السلام:
هذا...مصارع عشاق شهداء لا یسبقهم من کان قبلهم و لا یلحقهم من کان بعدهم.

حضرت علی علیه السلام روزی گذرش از کربلا افتاد و فرمود: اینجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهیدان است شهیدانی که نه شهدای گذشته و نه شهدای آینده به پای آنها نمی رسند.

منبع: تهذیب، ج 6، ص 73 و بحار، ج 98، ص 116

توضیح : مقام شهدای کربلا مقامی عظما است . و به جهت همین مقامی که شهدای کربلا و در راس آنها امام حسین علیه السلام دارند هیچ شهیدی به مقام و منزلت آنها نمی رسد . و کربلا مسلخ و مکان عشق و عاشقان است و حضرت علی علیه السلام مزلت و شان و مقام کربلا در ایام محرم و واقعه روز عاشورا را مقامی بسیار بزرگ نامیده است 

شنبه 22 مهر 1396  2:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها