پاسخ به:سخنی از شهدا
وصيت من به همه عزيزان اين است كه هميشه پشتيبان ولايت فقيه باشيد...
شهيد رجب كمك نژاد
سهراب سپهری
اي دوستان و آشنايان، پيرو خط امام و رهبري و دنباله رو راه شهيدان باشيد.نگذاريد كه دشمنان اسلام بر شما غلبه كنند و شما را از بين ببرند.اي خواهران! حجاب خود را حفظ كنيد كه حجاب پاكدامني و عفت شماست.
شهيد عباس قلعه زماني
سفارشي كه دارم بفرزندانم دست از دامن روحانيت متعهد به اسلام برندارند كه آنها از جانب خداوند و پيغمبر (ص) و دوازده امام كشتي نجات دنيا و آخرت مي باشند و اگر امكاناتي هست فرزندم عباس وارد حوزه ي علميه بشود و به طلبگي بپردازد كه انشاء الله يك روحاني متعهد به اسلام بشود.
شهيد علي حسين همتيار
انسان با عمر كوتاهش بايد از اين دنيا توشه و آذوقه اي براي آخرت بردارد كه در غير اين صورت هلاك خواهد شد.
شهيد خليل واحدي
شهادت بالاترین مزد جهاد فی سبیل الله را دارد.
شهید شاه آبادی
«شما خواهرانم و مادرانم: حجاب شما جامعه را از فساد به سوىمعنويت و صفا مىكشاند.»
شهيد على اصغر پور فرح آبادى
«تو اى خواهرم... حجاب تو كوبنده تر از خون سرخ من است.»
شهيد بهرام يادگارى
«خواهرم: حجاب تو مشت محكمى بر دهان منافقين و دشمنان اسلام مى زند.»
شهيد صادق مهدى پور
«خواهرم: محجوب باش و باتقوا، كه شماييد كه دشمن را با چادرسياهتان و تقوايتان میكشيد.» «حجاب تو سنگر تو است، تو از داخل حجاب دشمن را مى بينى و دشمن تو را نمى بيند.»
شهيد عبدالله محمودى
خدای من شاهد است که نه برای گرفتن انتقام و نه برای اینکه شهید بشوم و به بهشت بروم، تنها هدفم از این کار احیای دینم و تداوم انقلابم می باشد.
دانشجوی شهید مراد علی اعلایی
ای امت رسول الله هر کس یک قدم الان عقب بماند خسرانی بزرگ کرده است. جلوی فساد را بگیرید، جوانان حزب الله حافظ خون شهیدان باشند و جوانان منحرف را جلوگیری و هدایت کنند. جامعه را با قاطعیت بسازند.
دانشجوی شهید حسین رشیدی بیدگلی
چه خوبست از خود گذشتن و به ملکوت پيوستن، چه خوبست از هيچ به همه چيز رسيدن و چه خوبست از فنائى به جاودانه رسيدن و چه زيباست شهادت.
شهيد معظم مصطفى ابراهيم آبادى
نيتها را خالص کنيد ويقين بدانيد هراندازه که نيتها را پا ک کرده وآنچه درتوان داريم بکارگيريم به همان اندازه نصرت الهي نصيبمان خواهد گشت.
شهيد باقر طباطبائى
آرمانخواهي انسان مستلزم صبر بر رنجهاست.پس برادر خوبم، براي جانبازي در راه آرمانها يادبگير كه در اين سيّارهي رنج ، صبورترين انسانها باشي.
شهيد سيد مرتضي آوینی
یاد خدا را فراموش نکنید . مرتب بسم الله بگویید . با یاد و ذکر خدا و عمل برای رضای خدا خیلی از مسائل حل میشود.
شهید محمد ابراهیم همت