0

سخنی از شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:سخنی از شهدا

هیچ برگ برنده ای ندارم رو کنم جز اینکه دلم را به دو چیز خوش کرده ام:

اول اینکه با این همه گناه دوباره مرا به سرزمین پاکی و اخلاص و صفا و محبت بازم گرداند پس حتماً دوستم دارد...

دوم اینکه قلبی رئوف و مهربان دارم و لحظه ای حاضر به رنجش کسی نمی شوم ولی در عوض برای خوشنودی دیگران حاضر به تحمل هرگونه رنجی می شوم.

شهید امیر حاج امینی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 16 مهر 1396  9:45 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

در این جنگ قطعاً پیروزی از آن ماست و دشمن چیزی به دست نخواهد آورد. ما در این جنگ به دنبال اهدافی مهم تر از خاک و مرز هستیم. اینکه معنویت را برای نسل آینده به ارمغان می آوریم و می توانیم عزت و افتخارمان را به جهان صادر کنیم.

شهید حسن باقری قبل از شروع عملیات

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 16 مهر 1396  9:47 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

مگر نه این بود که در صحنه جنگ از حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام مسأله نماز می پرسند، جواب می دهند، و در اعتراض یکی دیگر از اصحاب می فرمایند: «ما برای همین می جنگیم» یعنی برای حاکمیت عملی اسلام.

شهید حسن باقری

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 16 مهر 1396  9:47 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

عشق اینجاست؛ خدا اینجاست؛ زندگی اینجاست؛ روحیه اینجاست؛ امام زمان(عج) اینجاست؛ اسلام اینجاست؛ خدا اینجاست؛ ما کجا می خواهیم برویم در غیر از اینجا؟!

شهید حسن باقری

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 16 مهر 1396  9:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها