مواد لازم برای خورش پسته و پرتقال برای 4 نفر :
روغن كنجد |
3 قاشق سوپخوری |
پياز خرد كرده |
1 عدد |
نمک و فلفل قرمز |
به ميزان لازم |
زردچوبه |
يک دوم قاشق چايخوری |
رب گوجه فرنگی |
1 قاشق سوپخوری |
رب نارنج |
1 قاشق چايخوری |
قارچ ورقه ای خرد كرده |
4 عدد |
پنير توفوخرد كرده |
100 گرم |
پودر تخم گشنيز |
يک دوم قاشق چايخوری |
لوبيا چشم بلبلی پخته |
1 پيمانه |
مغز پسته تازه |
200 گرم |
زعفران حل كرده |
1 قاشق سوپخوری |
فیله پرتقال |
يک عدد پرتقال |
طرز تهیه خورش پسته و پرتقال :
روغن كنجد و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق قرار دهيد تا پياز قدری طلایی شود. آن گاه نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، رب نارنج، قارچ و پنير را در پياز تفت دهيد.
حالا پودر تخمگشنيز، لوبيا، پسته، زعفران و فيلههای پرتقال را به خورش بيفزائيد و با حرارت ملايم چند دقيقه خورش را بپزيد تا كاملا مزهدار شود. اينک خورش را به همراه چلو برای پذيرایی در ظرف مناسبی بكشيد.
منبع : shooroshirin.ir