0

دسر سیب و خرما، لذیذ و مقوی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

دسر سیب و خرما، لذیذ و مقوی

 

در ادامه‌ی آموزش انواع دسر، امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک دسر با طعمی متفاوت، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

 

تابناک باتو؛ در ادامه‌ی آموزش انواع دسر، امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک دسر با طعمی متفاوت، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

دسر سیب و خرما، لذیذ و مقوی

 

مواد لازم:

 

خرمای هسته گرفته: 100 گرم

آب پرتقال: یک سوم پیمانه

چوب دارچین: 1 عدد

خلال بادام: 50 گرم

بادام هندی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

جو پرک شده: یک سوم پیمانه

خامه‌ی زده شده: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

سیب، خرما، آب پرتقال و چوب دارچین را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا به جوش آید.

 

در این لحظه، حرارت را کم کرده و در ظرف را می‌گذاریم و سه دقیقه زمان می‌دهیم تا خوب، جا بیفتد.

 

چوب دارچین را از دسر خارج می‌کنیم و مواد دسر را داخل چهار قالب کوچک مخصوص فر، قرار می‌دهیم.

 

بادام و بادام هندی و جو پرک شده را روی دسرها ریخته و قالب‌ها را در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار می‌دهیم.

 

روی دسر را با خامه‌ی زده شده تزیین کرده و آن را به صورت کمی داغ، سرو می‌کنیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 10 مهر 1396  10:11 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها