وب سایت بدونیم: رول سیب زمینی با آرد سمولینا یکی از دستور غذاهای خیلی راحت و سریع است که به راحتی می توانید درست کرده و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
مواد لازم برای خمیر:
- ۲۵۰ گرم آرد همه منظوره
- ۲۵۰ گرم آرد سمولینا
- ۱۵۰ گرم آب
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق چای خوری نمک
مواد لازم برای پر کردن خمیر:
- ۵۰ گرم پنیر ریکوتا
- ۵۰ گرم پنیر پارمزان
- ۴ عدد سیب زمینی
- ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ حبه سیر
- نعناع
۲۵۰ گرم آرد سمولینا را با ۲۵۰ گرم آرد همه منظوره ترکیب کنید و ۱ قاشق چای خوری به آن نمک اضافه کنید. روی آرد را گود کنید و در گودی ۳ قاشق روغن زیتون بریزید و با قاشق آرد و روغن را هم بزنید.
بعد از هم زدن روغن با آرد ۱۵۰ میلی لیتر آب را در ۳ مرحله به آرد اضافه کنید. بسته به کیفیت آرد سمولینایی که استفاده کرده اید باید آب بیشتری به آن اضافه کنید. خمیر نه باید زیاد سفت باشد و نه زیاد چسبناک. خمیر را حسابی ورز داده و داخل پلاستیک قرار داده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
سیب زمینی ها را بپزید و له کنید. سپس پنیرها را اندازه گیری کنید و همراه با نعناع به پوره سیب زمینی اضافه کنید.
خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه صاف کنید. سپس در شکل های دایره ای به اندازه های ۸ سانتیمتری خمیر را ببرید. برای این کار می توانید از لیوان استفاده کنید. یک قاشق از مواد سیب زمینی را داخل خمیر بریزید. اگر می خواهید رول کردن خمیر را تمرین کنید نصف قاشق مواد سیب زمینی داخلش بریزید.
ابتدا سر خمیر را کمی تا کنید و بعد دو طرف را به سمت وسط تا کنید.
مدل خمیر شبیه گندم است. مثل تصویر به تا کردن ادامه دهید تا به انتهای خمیر برسید. انتهای خمیر را کامل ببندید و مواد اضافی را بیرون بریزید.
خمیرهای رول شده را در آب نمک به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
در نهایت آن ها را داخل ظرفی بریزید و قبل از سرو روی آن سس بزنید.