0

مرحله دوم مسابقه کلام نورانی

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

مرحله دوم مسابقه کلام نورانی

مرحله دوم

حدیثی از حضرت محمد(ص) درمورد امام حسین(ع)

مهلت شرکت در این مرحله تا پایان روز پنجشنبه 13 مهرماه می باشد.

نکته مهم

دوشنبه 3 مهر 1396  11:01 AM
تشکرات از این پست
shirdel2 mansoor67 ghiyase65 farashbandzare mehdi0014 lotfi64431 fatemeh_75 ravabet_rasekhoon zahra_53 rezahossiny khodaeem1 rasekhoon_m shayesteh2000 rezaha44 omiddeymi1368 fatemehza 13321342 ma1393 alirezazaeri aza1393 sahar310 saraalighanbari1360 reza_87
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

پاسخ به:مرحله دوم مسابقه کلام نورانی

امام حسین (ع) فرمود: (( لایُکملُ العقل الاباتّباع الحق ))

عقل جز با پیروی از حق کامل نمی شود.

اعلام الیدن  ص298

جمعه 7 مهر 1396  12:50 PM
تشکرات از این پست
nargesza
ghiyase65
ghiyase65
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 421

قالَ رَسُولُ اللّهِ صلّى اللّه علیه و آله : 
 اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤ منینَ لا تَبْرَدُ اَبَداً. 

پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله فرمود : 
 براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمى شود .  
منبع : ( کتاب جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556) 

به نظرمن شهادت امام حسین ((ع)) و ایام محرم الحرام و تاسوعا و عاشورای حسینی چیزی هست که هرسال با شور و اشتیاق فراوانی نسبت به گذشته برگزار می گردد و هیچوقت خاموشی و حرارت آن از بین نمی رود و دلهای مومنان گرمایی دارد که به هیچ وجه قابل وصف نیست ****

جمعه 7 مهر 1396  1:15 PM
تشکرات از این پست
nargesza
farashbandzare
farashbandzare
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3535

اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤ منینَ لا تَبْرَدُ اَبَداً.

پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله فرمود:

براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤ منان است که هرگز سرد و خاموش نمى شود.

جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556

سیــر و ســلــوک عــارفــانــه

http://bayanbox.ir/view/279314356572007390/solook.gif

"خــــدا"

یار همیشه همراه

جمعه 7 مهر 1396  4:33 PM
تشکرات از این پست
nargesza
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله و سلم فرمودند : 
 براى شهادت حسین علیه السلام، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤ منان است که هرگز سرد و خاموش نمى شود. 
منبع : کتاب جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556 

برداشت خودم: حدیث پیامبر گرامی بعد از اینهمه سال کاملا گویاست

واقعا عشق حسین (ع) در دل مومنان قرار داده شده و همه بسوی او کشانده می شوند و از ته دل دوستش دارند

در عزای حسین ببینین مردم چه می کنند ، اگر این عشق نبود اینهمه شور و غوغا هم نبود

من در این 35 سالی که خدا به من داده به صورت واضح می بینم این شور و عشق و عزاداری هر سال پر شورتر از سال قبل برگزار می شود.

لبیک یا حسین (ع)

جمعه 7 مهر 1396  9:05 PM
تشکرات از این پست
nargesza
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

رسول اکرم (ص) فرمودند :

«حسین منی و انا من حسین، احب الله من احب حسینا، حسین سبط من الاسباط» ،

«حسین از من است و من هم از حسینم، هر که حسین را دوست بدارد خداوند دوست او باد، حسین فرزندزاده ای است از فرزندزادگان انبیاء»

. اسباط یعنی فرزند زادگان یعقوب (ع)، در این صورت معنای حدیث این است که حسین همانند اسباط [برای ] یعقوب سبط من است و از نظر ایمان و عصمت و دریافت حقایق وحی، هم پایه انبیاء و برانگیختگان الهی است.

منابع : بحار الانوار، 43/261، فضائل الخمسة من الصحاح الستة، فیروزآبادی، 3/262

این حدیث میرساند که دین پیامبر اکرم (ص) از برکت امام حسین (ع) مایه گرفت و ماندگار شد و تضمین بقا یافت و ما معتقدیم که اگر نبوت پیامبر دوام و بقا پیدا کرده و رسالت پیامبر، نه فقط تا روز قیامت باقی خواهند ماند، بلکه پیوسته در حال گسترش خواهد بود، به خاطر نهضتی است که امام حسین بانی، مؤسس و پرچمدار آن بود.
یعنی اگر نهضت کربلا نبود، از نبوت و رسالت پیامبر چیزی باقی نمی‌ماند. آنچه که باقی می‌ماند، ظاهری بود که هیچگونه شباهتی به دعوت پیامبر نداشت.

جمعه 7 مهر 1396  11:11 PM
تشکرات از این پست
nargesza
zinab84
zinab84
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 658

براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤ منان است که هرگز سرد و خاموش نمى شود.

جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556

با سلام 

شور حسینی که با نزدیک شدن به عاشورا در جای جای ایران وسایر نقاط جهان اسلام می بینیم حرارتی هست که پیامبر فرمودند بعد 14 قرن هنوز بر پسر فاطمه (س) اشک میر یزند و بر  سر وسینه میزند و راه امام حسین (ع) توسز شهدا در گذشته و حال همچنان ادامه دارد.

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُم
اَللّهُمَ عَجّـــِلْ لِــــوَلیــِکَ الْـــفــَـرَج بـِحقِّ زیـنب کبـری(س) 

جمعه 7 مهر 1396  11:13 PM
تشکرات از این پست
nargesza
eissahani
eissahani
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 853

• قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم: ان لقتل الحسین علیه السلام حرارة فی قلوب المؤمنین لاتبرد ابدا.
  • پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: برای شهادت حسین علیه السلام، حرارت و گرمایی در دلهای مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی شود.

• جامع احادیث الشیعه، ج12، ص556.

•  به همین دلیل امام حسن علیه السلام کشتی نجات مردم میباشد  و مردم بوسیله این کشتی به ساحل میرسند( بهشت) و هر روز ما جهت نابودی استکبار بایستی عاشورا باشد

شنبه 8 مهر 1396  7:39 PM
تشکرات از این پست
nargesza
lotfi64431
lotfi64431
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1527

قال رسول الله (ص) الاوان الاجابه تحت فتیه والشفاء فی تربته والائمه علیهم السلام من ولده     -     مستدرک الوسایل   جلد 10   صفخع 335

پیامبر (ص) فرمود : بدانید که اجابت دعا زیر گنبد حرم او وشفاء در تربت او و امامان علیهم السلام و از فرزندان اوست

در حرم امام حسین (ع) دعا ها مستحاب میشه و خاک او و امامان و فرزنداانشان موجب شفاء بیماران میشود

شنبه 8 مهر 1396  9:01 PM
تشکرات از این پست
nargesza
khoda1393
khoda1393
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 446

پیامبراکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم :

هرکس بر حسین (علیه السلام) گریسته دست او را می گیریم .

«بحار الانوار، ج44، ص292 ، ح3»

توضیح حدیث :

پیامبر اکرم (ص) انشاالله در روز قیامت شفاعت افرادی از امتش را می کند که هرسال عزای امامحسین (ع) را بر پا و برمصیبتش گریه می کنند.

تاواجبی وجود دارد برای تبلیغ سراغ مستحبات نروید

وتا واجب فراموش شده ای هست سراغ واجبات بورس نروید

امربه معروف و نهی از منکر اینقدر مهم و ظریفه که گاهی دو امام دست در دست هم میدن تا وضوی پیرمردی را اصلاح کنند

یک شنبه 9 مهر 1396  4:00 PM
تشکرات از این پست
nargesza
khatami
khatami
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 257
یک شنبه 9 مهر 1396  9:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10557

موضوع حدیث : حريم پاك

عن النبى (ص) قال: ... و هى اطهر بقاع الارض واعظمها حرمة و إنها لمن بطحاء الجنة. 

پيامبر اسلام (ص) در ضمن حديث بلندى مى‌فرمايد: كربلا پاك‌ترين بقعه روى زمين و از نظر احترام بزرگ‌ترين بقعه‏‌ها است والحق كه كربلا از بساط هاى بهشت است.

منبع : بحارالانوار، ج 98، ص 115/ كامل الزيارات، ص 264.

مقام و منزلت و بارگاه ملکوتی امام حسین علیه السلام جایگاه با منزلت و با عظمتی است . و گرچه حرم سایر امام نیز از قداست و پاکی  خاصی برخورداراست ولی بقعه امام حسین علیه السلام والاترین است .

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

دوشنبه 10 مهر 1396  8:43 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

حسین منى و أنا من حسین احب الله من احب حسینا حسین سبط من الاسباط .

حسین از من و من از حسینم ؛ دوستدار حسین محبوب خداست ؛ حسین امتى از امت ها است .

منبع : ( کتاب ذخائر العقبى /124 و کتاب سنن ترمذى 2/307 و کتاب کنزالعمال 6/221 و 7/107 کتاب الفصول المهمة /171 و کتاب فضائل الخمسة 3/264 - 262.)

حضرت محمد صلوات الله علیه فرزندان و سلاله خود را خیلی احترام می گذاشته و برایش ارزشمند بوده اند ولی چون می دانستند که امام حسین علیه السلام  چگونه برعلیه یزد و یزیدیان قیام کرده وا بخاطر دلاور مردیها و انقلابی که به پا کردند جایگاه ویژه ای داشتند و اینگونه پیامبر از ایشان یاد می کنند که حسین از من و من از حسیسنم و ...

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 10 مهر 1396  9:32 AM
تشکرات از این پست
nargesza
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10633

پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله فرمود :

براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤ منان است که هرگز سرد و خاموش نمى شود .

منبع : کتاب جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556

در این حدیث  پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله  به این نکته اشاره دارند که امام حسین علیه السلام با شهادت خود چنان عشق و علاقه و حرارت و گرمایی در دل مومنان به وجود آورده که این گرما نه تنها  همیشگی است بلکه هر روز افزایش بیشتری داشته و همواره تعداد بیشتری از مردم به امام حسین علیه السلام علاقه پیدا کرده و به شدت عشق و علاقه ان ها اضافه می شود . 

دوشنبه 10 مهر 1396  10:54 AM
تشکرات از این پست
nargesza
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

• قال رسول الله صلى الله عليه و آله: يقبر ابنى بأرض يقال لها كربلا هى البقعة التى كانت فيها قبة الاسلام نجا الله التى عليها المؤمنين الذين امنوا مع نوح فى الطوفان.

پيامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود: پسرم حسين در سرزمينى به خاك سپرده مى‌شود كه به آن كربلا گويند، زمين ممتازى كه همواره گنبد اسلام بوده است، چنانكه خدا ياران مؤمن حضرت نوح را در همانجا از طوفان نجات داد.

منبع :  كامل الزيارات، ص269، باب 88، ح8.

موضوع این حدیث در باب ارزش و امتیاز سرزمین کربلا است . سرزمینی که دارای قداست خاصی است و این قداست و این امتیاز والا به جهت ارزش قیام امام حسین علیه السلام در آن زمین و شهادت او و یاران با وفایش و محلی که پیکر مطهرش در آن جا به خاک سپرده شده . مکانی که میعادگاه عاشقان اسلام و اهل بیت و محل ارادت مردم به این امام بزرگوارست . کربلا مکانی است  که  نجات یاران مومن حضرت نوح از طوفان در این نقطه رخ داده و حالا بعد از سالهای متمادی به جهت جانفشانی و قیام امام بر علیه یزدیان موجب ارزش والای اسلام و ارزش قیام امام در بین مردم شده است .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 10 مهر 1396  11:21 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها