0

طرز تهیه‌ی تارت سیب

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه‌ی تارت سیب

 

 تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت، بدون پف عمل می‌آید حال آنکه در دسته کیک‌ها، پف از موارد غیر قابل حذف است. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود. امروز روش تهیه‌ی یکی از انواع تارت را برای شما قرار داده‌ایم؛ با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه‌ی تارت سیب

 

مواد لازم برای خمیر تارت:

 

کره: 150 گرم

پودر قند: 150 گرم

پودر بادام: 60 گرم

آرد: 300 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای میانه‌ی تارت:

 

سیب قرمز: 8 عدد

کره: 90 گرم

پودر قند: 90 گرم

شیر: 2 قاشق غذاخوری

پودر دارچین: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

کره را در ظرفی ریخته و پودر قند و پودر بادام را به همراه وانیل و تخم مرغ به آن می‌افزاییم. 

 

مواد را خوب با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. اکنون نوبت آرد است، آرد را نیز به مواد قبلی افزوده و خوب ورز می‌دهیم.

 

خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه پهن می‌کنیم، وقتی نازک شد، آن را داخل قالب تارت، پهن می‌کنیم و اضافه‌های خمیر را می‌گیریم.

 

قالب را به مدت ده دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، قرار می‌دهیم.

 

سیب‌ها را با پوست به شکل زیر، برش‌های نازک می‌دهیم و هر هفت برش سیب را به شکل زیر، کنار هم می‌چینیم و به شکل گل درمی‌آوریم.

 

طرز تهیه‌ی تارت سیب

 

طرز تهیه‌ی تارت سیب

 

وقتی پایه‌ی تارت آماده شد، روی آن را کره‌ی ذوب شده می‌ریزیم، سپس کمی پودر قند و دو قاشق شیر را روی آن به طور یکسان می‌ریزیم.

 

گل‌های سیب را روی تارت می‌چینیم و روی آن را پودر قند و دارچین می‌پاشیم.

 

تارت را به مدت پنج دقیقه‌ی دیگر داخل فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار می‌دهیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 2 مهر 1396  5:52 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها