آلوی قرمز ۵۰۰ گرم
آلبالو ۲۵۰ گرم
شکر ۲ لیوان
چوب دارچین ۱ عدد
هل ۴-۵ عدد
فلفل شیرین ۱ قاشق چای سرخالی
زنجبیل ۱قاشق چای سرخالی
آب ۱۶ لیوان
طرز تهیه:
آلبالو و آلو را شسته و تمیز نی کنیم در قابلمه ریخته و ۸ لیوان آب می ریزیم.دارچین- هل و فلفل شیرین را ریخته و درحرارت قرار می دهیم تا میوه ها نرم شوند سپس از حرارت برداشته و میگذاریم سرد شود س
سپی از صافی رد کرده به آب آن شکر ریختخ و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود بقیه ۸ لیوانم آب را هم می ریزیم و خوب هم میزنیم وقتی سرد شد در یخچال می گدتریم و سرد می نوشیم