طرز تهیه خورش کرفس بخارپز
مواد لازم خورش کرفس بخارپز :
گوشت خورشتی: یک کیلو
پیاز خرد شده: ۲ عدد
ساقه کرفس نگینی خرد شده : ۲ لیوان
برگ جوان کرفس خرد شده: یک لیوان
جعفری خرد شده: دو لیوان
نعناع خرد شده: نصف لیوان
گشنیز خرد شده: یک لیوان
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب غوره : یک چهارم پیمانه
نمک ، زعفرون و روغن : به میزان لازم
آب: سه لیوان
طرز تهیه خورش کرفس بخارپز :
کرفسها رو نگینی خرد کنید بعد بخارپز کنید .
پیاز رو با کمی زردچوبه تفت بدید ، بعد گوشت رو بهش اضافه کنید و خوب تفتش بدید سه لیوان آب بریزید روش و اجازه بدید گوشت نیم پز بشه ، بعد سبزیجات رو بهش اضافه کنید هم بزنید واجازه بدید گوشت کامل بپزه
بعد کرفس بخارپز ، رب ، زعفرون ، نمک و آبغوره رو اضافه کرده اجازه بدید خورشت جاافتاده و به روغن بیفته بعد همراه چلو سرو کنید.
اگه میخواهید خورشتی با طعم عالی داشته باشید سبزیجات رو با همین ترکیبی که نوشتم استفاده کنید.