آموزش طرز تهیه خورش متن جن
مواد لازم خورش متن جن :
گردو 200 گرم
سینه مرغ یك عدد
قیسی 12 عدد
كشمش 150 گرم
رب انار دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
گلپر به میزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
ابتدا گردو را ساییده تا كاملا نرم و یك دست شود. سپس به همراه رب انار نمك، فلفل و زردچوبه در قابلمه ریخته و با مرغ و یك استكان آب تفت میدهیم تا گردو به روغن بیفتد.
بعد از 15 دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه میریزیم و با حرارت ملایم میگذاریم تا بجوشد. بعد از یك ساعت، تكههای مرغ را از قابلمه خارج كرده، پیازداغ، رب گوجهفرنگی قیسی و كشمش را به همراه دو لیوان آب سرد درون قابلمه میریزیم.
زمانی كه گردو كمی سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش میافزاییم. پس از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بر میداریم. این خورش در كاسههای یك نفره سرو میشود.
این خورش برای مجالس رسمی استان گیلان تهیه میشود.