وب سایت آشپزباشی: در تهیه جوجه کباب، استفاده از ماست چکیده باعث میشود تا جوجه کبابها نرم و آبدار بشوند.
مواد لازم:
- ماست چکیده ۳/۴ پیمانه
- روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
- لیمو ۱ عدد
- برگ آویشن ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۲ حبه
- زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
- فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
- زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- مرغ ۹۰۰ گرم
آماده کردن مواد برای تهیه جوجه کباب با زعفران و ماست:
۱- پوست لیمو رو رنده و آب اون رو بگیرید.
۲- برگهای آویشن رو ریز خرد کنید.
۳- سیرها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۴- از فیله مرغ استفاده کنید. اونها رو به شکل مکعب های ۲ سانتی متری خرد کنید.
طرز تهیه:
1. در کاسه ای متوسط، ماست رو با روغن زیتون، رنده پوست و آب لیمو، برگهای آویشن، سیر، زعفران، فلفل پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز، ۲ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.
2. تکههای مرغ رو به ترکیب ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مرغها خوب به ماست آغشته بشن. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و حداقل برای ۲ ساعت تا ۱ شب در یخچال بذارید.
3. زمانی که قصد پختن داشتید، گریل رو روشن کنید یا ماهیتابه گریل رو روی گاز گرم کنید. مرغها رو در سیخ بزنید و کمی نمک و فلفل روی اون ها بپاشید. اونها رو برای حدود ۶ تا ۸ دقیقه از هر طرف، تا مغزپخت بشن، بپزید.
4. کمی روغن زیتون روی اونها بپاشید و در کنار برشهای لیمو میل کنید.