طرز تهیه املت دریایی، صبحانه دریایی
املت دریایی یک نوع متفاوت از املت است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد لازم برای املت دریایی :
میگو (پاک شده) |
100 گرم |
تخم مرغ |
6 عدد |
سیر (له شده) |
2 حبه |
دانه میخک |
1 عدد |
فلفل چیلی |
یک چهارم قاشق چایخوری |
دانه تخم زیره |
یک سوم قاشق چایخوری |
سس مایونز |
یک دوم پیمانه |
چیپس (خردشده) |
2 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
روغن زیتون |
4 قاشق سوپخوری |
طرز پخت املت دریایی :
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون (یا کره) را داخل تابه ای گرم کنید. بعد میگو، سیر، دانه میخک، فلفل چیلی، دانه تخم زیره، نمک و فلفل را به آن افزوده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا بوی ادویه ها به مشام رسیده و میگو بپزد. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
سس مایونز و چیپس را به مخلوط میگو افزوده و با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی هم بزنید تا کاملا سفیده با زرده مخلوط شود. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و هم بزنید.
بقیه روغن زیتون (یا کره) را درون تابه کوچکی بریزید. سپس با استفاده از قلم مویی آن را به دیواره تابه بمالید و روی حرارت قرار دهید. بعد به وسیله ملاقه مقداری از مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید (برای آنکه مایه به تابه نچسبد، دسته آن را بگیرید و تکان دهید) و بگذارید تا زیر نیمرو برشته و روی آن نرم شود.
با استفاده از قاشقی مقداری از مخلوط مواد را روی نیمی از نیمرو ریخته و تابه را کمی کج کنید. بعد به وسیله کفگیری نیمه دیگر نیمرو را روی مواد برگردانید. سپس داخل ظرفی بگذارید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
منبع : مجله سرآشپز - bartarinha.ir