سالادی مناسب برای گیاهخواران؛
امروز برای شما روش تهیهی سالاد سیبزمینی با سس مخصوص به آن را قرار دادهایم. این سالاد به ویژه برای گیاهخواران بسیار مناسب است. برای آشنایی با مواد اولیه و طرز تهیهی این سالاد خوشمزه و سس آن، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط: 4 عدد
شوید خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: 4 عدد
مواد لازم برای سس سالاد:
سیر: 4 حبه
سرکهی سفید: یک چهارم پیمانه
آب لیموی تازه: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
روغن ذرت: یک چهارم پیمانه
شکر: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر پیاز: 1 قاشق چایخوری
سس خردل: یک چهارم پیمانه
برای تزیین: چند برگ اسفناج یا کاهو
طرز تهیه:
سیبزمینیها را شسته و با پوست داخل ظرف ریخته و روی آن آب میریزیم. مقدار کمی نمک اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد.
در دستور اصلی تهیهی این سالاد، سیبزمینیها پس از پخت، پوست گرفته نمیشوند اما اگر شما مایل بودید، آنها را پوست بگیرید.
سیبزمینیها را خرد میکنیم. کف ظرف سرو سالاد را با برگهای کاهو یا اسفناج میپوشانیم.
یک لایه سیبزمینی خرد شده روی برگهای کاهو یا اسفناج میچینیم. روی آن را کمی شوید و جعفری و پیازچه خرد شده میریزیم. دوباره یک لایهی دیگر سیبزمینی میچینیم و روی آن را با سبزیجات و پیازچه میپوشانیم. این کار را تا تمام شدن مواد، ادامه میدهیم.
برای درست کردن سس سالاد، سیر را به همراه سرکه، داخل مخلوطکن ریخته و آن را با سرعت متوسط، روشن میکنیم تا جایی که سیرها کاملا له شوند.
آبلیمو، روغن، شکر، نمک، فلفل سیاه و پودر پیاز را به مواد قبلی اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا یکدست شوند.
در پایان، سس خردل را به مواد میافزاییم و مخلوط میکنیم. سس را یک ساعت قبل از سرو سالاد، در یخچال قرار میدهیم و هنگام سرو، روی سالاد میریزیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat