قارچ شکم پر یک غذای خوش مزه مناسب برای مهمانی هایي هست که میخواهید همه ي از غذایتان خوششان بیاید و تعریف کنند. خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا میکند. بخش مهمی از زیبایی آن و گرچه خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط میشود. بهتر هست از خرده نان باگت بهره گیری کنید.
مواد لازم:
قارچ درشت 200 گرم
گرد نان 50 گرم
پنیر موتزارلا 75 گرم
جعفری ساطوری 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 3قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
1. ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.
2. ترکیب نان خشک خرد شده, جعفری ساطوری و پنیر را با هم مخلوط کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید, تا مشاهده نمایید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تمام مزه این پیش غذا, به اسم و پنیر داخل آن هست که بهتر هست کیفیت خوبی داشته باشد.
3. قارچ ها را در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر گریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.
نکته:
1. قارچ را چندان سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد چندان مزه خودرا از کف خواهدداد.
2. به صورت کلی قارچ بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت ندارد ضمن این که اسلایس هاي قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند