مواد لازم
فرنی سنجد و سبوس گندم، مواد مغذی فراوان و مفیدی به ویژه برای رشد مغز کودک دارد.
شیر مادر یاشیرگاو شش قاشق
سنجد سه عدد
آرد برنج یک قاشق چای خوری
آرد سبوس گندم دو قاشق چای خوری
بادام پنج عدد
روش تهیه
ابتدا مغز بادام ها را با ریختن آب جوش پوست بگیرید و رنده کنید. سنجدها را هم پوست بکنید و گوشت آن ها را جدا کنید. شیر را روی حرارت ملایم بجوشانید و آرام آرام آرد سبوس گندم و آرد برنج را اضافه کنید. بعد نوبت مغز بادام و سنجد است. آن قدر هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود. اجازه بدهید خنک شود تا فرزند شما به راحتی میل کند.
نکته:
سنجد دارای مواد مغذی فراوان و مفید به ویژه برای رشد مغز کودک است و جایگزین فوق العاده ای برای شکر و دیگر شیرین کننده های طبیعی است. ولی افراط در استفاده از آن باعث کاهش حرکت دودی روده ها و یبوست می شود.