طرز تهیه ته چین انگشتی
مواد لازم ته چین انگشتی:
- دو پیمانه برنج
- دو عدد تخممرغ
- دو قاشق سوپخوری زعفران دم کرده
- سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک پیمانه ماست چکیده
- نمک و فلفل
- نصف پیمانه
- سینه مرغ پخته و نگینی خردشده
طرز تهیه ته چین انگشتی:
- برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمهای آب را جوش بیاورید، برنج را داخل آن بریزید و پس از نیمپز شدن، آبکش کنید. برنج را کنار بگذارید.
- در این فاصله تخممرغها، ماست، نمک، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و مرغ را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس برنج را در آبکش بریزید و با مایه تهچین مخلوط کنید.
- با نیم دیگر روغن زیتون قالبهای کوچک را چرب کنید و مواد ته چین را در قالبها بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سطح آنها صاف شود.
- فر را از 15 دقیقه قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.
- قالبها را در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.
اصفهان نگین فیروزه ای جهان
شنبه 11 شهریور 1396 6:15 PM
تشکرات از این پست
nargesza