0

طرز تهیه ته چین انگشتی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه ته چین انگشتی

 

 

finger tah chin طرز تهیه ته چین انگشتیمواد لازم ته چین انگشتی:

  • دو پیمانه برنج
  • دو عدد تخم‌مرغ
  • دو قاشق سوپ‌خوری زعفران دم کرده
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک پیمانه ماست چکیده
  • نمک و فلفل
  • نصف پیمانه
  • سینه مرغ پخته و نگینی خردشده

طرز تهیه ته چین انگشتی:

  1. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمه‌ای آب را جوش بیاورید، برنج را داخل آن بریزید و پس از نیم‌پز شدن، آبکش کنید. برنج را کنار بگذارید.
  2. در این فاصله تخم‌مرغ‌ها، ماست، نمک، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و مرغ را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس برنج را در آبکش بریزید و با مایه ته‌چین مخلوط کنید.
  3. با نیم دیگر روغن زیتون قالب‌های کوچک را چرب کنید و مواد ته چین را در قالب‌ها بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سطح آنها صاف شود.
  4. فر را از 15 دقیقه قبل با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
  5. قالب‌ها را در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 11 شهریور 1396  6:15 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها