0

جمع بندی مباحث اتاق فکر راسخونی

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

جمع بندی مباحث اتاق فکر راسخونی

عنوان مباحث پیشنهادی
مباحث پیشنهادی در مورد تالارهای انجمن 1- توسط aftabm

یک پیشنهاد در مورد تالار دانلود کتاب دارم... :

که تالار دانلود کتاب باید تبدیل بشه به یک زیر مجموعه . یک عنوان کلی دیگری جایگزین این قسمت بشه...حقیقت اینه اسم این تالار با خروجی آن اصلا مطابقت نداره...(به نظر شما وجود این تالار به همین نحو لازم است؟

2-توسط borkhar

یه فکری هم به حال تالار گفتگوی آزاد بشه......

تالار پر شده از مطالب کپی پیستی و شاید به درد نخور.....لاقل این یه دونه تالار رو نمیزاشتیم همه مطالبش بشه کپی .....بیشتر از فکرمون استفاده میکردیم .....

یه فکری هم به حال زیر تالاراش بشه.....به نظر من اصلن زیر تالارای مناسبی نداره....دو تاش که کاملن شبیه بهم هست.....میشه یا اینها رو در هم ادغام کرد یا عنوانشو یه چی دیگه گذاشت.

3- توسط mohammad98

به نظرم هرچه سریع تر باید مشکل ایجاد تالار و زیرتالار را  حل بفرمایید.

بنده از تالار مسابقات کاربری، بخش مسابقات هفتگی اش که حدود یه سالی هست که می خواد زیر تالارهاش سر و سامون پیدا کنه .

4- توسط borkhar

چرا راسخون برا دانشگاه.دانشجو و کنکور یه عنوان و تالار کلی داره ؟!!ولی حوزه های علمیه باید زیر تالار باشن و جزیی از تالار دین پژوهی ؟!!!

5- توسط zahra_53

برخی تالارها مدیر نداره و چون مدیر نداره حداقل خود مسولین سایت راسخون سروسامانی بهش بدن .

برخی مطالب که مربوط به یک تالار  خاصی هست تو تالار دیگه ای گذاشته میشه و یا برخی مطالب مشابه تو چند تالار درج میشه و متاسفانه نه مدیر اون تالار اهمیتی میده  نه مسولین ذیربط . 

شاید مسئولین بگن ما اونقدر فرصت نداریم که که همیشه این تالار ها را بررسی و اقدام کنیم که اگه اینجوره تا زمانی که مدیری براش پیدا بشه غیر فعال کنند . 

6-توسط nazaninfatemeh

خواهش میکنم وقتی کاربری ،مدیری ازتون درخواست ایجاد تالار یا زیرتالاری رو میکنه سریع این درخواستشون رو اجرا نکنید شاید کاربر/مدیر اطلاع نداره که همچین زیرتالاری یا مشابهش تو انجمن هست و این درخواست رو میکنه بعد شما این درخواستشون رو لطف میکنید و انجام میدید این میشه که تالارای مشابه زده میشه و یا تالارایی زده میشه که درجای مربوطه زده نمیشن بعد این میشه که باید بیایم اینجا بگیم که اگه فلان تالار تو اینجا باشه بهتره و اگه باهم ادغام بشن بهتره،خب اینکارو از اول با حساسیت بالاتر انجام بدید که دوباره کاری نشه.البته این امر در گذشته بیشتر به چشم میخورد و الان خداروشکر کمتر شده

بعضی از تالارای انجمن اگه باهم ادغام بشن فکر کنم بهتر باشن

مثلا میشه دوتا تالار " کامپیوتر و فناوری اطلاعات" و تالار"تلفن همراه/تبلت" میشه باهم ادغام بشن و تالار تلفن همراه میشه بره تو زیرتالار یکی از تالارای کامپیوتر و فناوری اطلاعات

یا بنظرم محل قرار گرفتن دوتا تالار " اقتصاد" و "سیاست" تو تالار گفتگوی ازاد مناسب نیست. میشه هردوشون با تغییر عنوان تالار تازه های خبری تو تالار" تازه های خبری "قرار بگیرن

7- توسط nazaninfatemeh

قرار بود تو تالار اسلام شناسی،اعتقادات رو دو قسمت کنیم.اصول دین و فروع دین.اینجوری باید یه سری تالار جدید زده میشد و یه سری تالار به این قسمت انتقال داده میشد.اگه صلاح دونستید و وقت داشتید ممنون میشم اینکارو بکنید

8-توسط nazaninfatemeh

قرار بود تو تالار مهدویت،یه زیرتالاری باعنوان "در محضر امام زمان" ایجاد بشه راجع به تشرف یافتگان خدمت امام زمان.اگه صلاح میدونید زیرتالار جدید بزنید و اگرم صلاح میدونید که عنوان یکی از زیرتالارا تغییر بکنه بهتر هست اینکارو خواهش میکنم بکنید

9- توسط nazaninfatemeh

اگه ممکنه امکان انتقال پست به یک تاپیک و انتقال یک تاپیک به تاپیک دیگه رو برای مدیرا ایجاد کنید اینجوری مجبور نیستیم برای یه انتقال دادن مدام پیگیر این موضوع بشیم

از خرداد ماه 95 دو تا تاپیک دلنوشته و مشاعره مهدوی تو زیرتالار اثار ادبی تالار مهدویت زده شد .با اینکه مشابه این دو تاپیک قبلا تو تالار بود ولی به درخواست شما مسئولین محترم زده شد .بعدا انقدر پیگیر انتقال این تاپیک به تاپیکی که قبلا با همین عناوین تو تالار مهدویت ایجاد شده بود شدم که اخرش خسته شدم و همچنان این دوتا تاپیک غیرفعال تو تالار مهدویت هستن

10- توسط mty1378

بعضا زیر تالار ها زیاد تو در تو هستند و جلوی چشم نیستند و اکثرا اطلاعی از وجودشون ندارن .

صفحه اصلی انجمن که بصورت کشویی هستند و اگر میشد کشو هر تالاری که باز میشد زیر تالار ها هم بصورت کشویی نمایش داده میشد  بهتر و دسترسی اسان تر بود . 

11-توسط salma57

چند سال پیش من به مدیران پیشنهاد دادم که برای انجمن و بخش های دیگر سایت، نقشه تهیه کنند.

خودم هم دست به کار شدم و نمونه طرحم رو که شامل نام تالارها و زیرتالارها بود تا یکی دو تالار پیش بردم. 

از مسئولین درخواست کردم با برنامه نویسی و سلیقه بیشتر کار رو انجام بدن که متاسفانه ......

الان هم در ادامه پیشنهاد شما این درخواست رو از مسئولین دارم که تالارها و زیرتالارهای انجمن رو در قالب یک‌ نقشه همیشه در دسترس آماده کنند و در صفحه اصلی انجمن قرار بدهند

12- توسط borkhar

بعضی از تالارا فقط عنوان کلیشون عوض بشه کافیه....نیازی به تغییر زیر تالاراش نیس....

خیلی از تالارا اسمشون خیلی مناسبتی با موضوعشون نداره....مثل (مطالب عمومی )و....شاید عنوانش عوض میشد....بهتر بود.

13-توسط nargesza

حالا که مدیران و کاربران مسئول طرح و مسابقات پیشنهادی و اجرایی خودشون در ویژه برنامه های مختلف هستن بهتر نیست برای هر تالاری که تحت مدیریت هست یه زیر تالار با عنوان تالار طرح ها و مسابقات تالار تشکیل بشه. شلوغ میشه ولی لااقل جای مشخص داره. اینطوری بقیه تالارها هم آزاد میشه.

14- توسط salma57

به نظر تالار و زیر تالار باید بر اساس استقبال و یا مقدار مطلب کپی شده از قبل که به صورت پراکنده در همه جای انجمن پخش شدند ایجاد بشه.

مباحث مربوط به مسابقات روزانه

و سایر مسابقات و قرعه کشی های ماهانه

1- توسط rahman123

یک پیشنهاد در مورد مسابقات روزانه داشتم.با آنکه مسابقات همان گونه که از اسم آن بر می آید روزانه می بایست باشد ولی استدعا دارم در روز های جمعه وتعطیل زمان پاسخگویی تا آخر روز بعد(غیر تعطیل)تمدید گردد.تا آنانکه که روزهای تعطیل به هر علتی نتوانستند جواب دهند در روز بعد این امکان را داشته باشند

2- توسط salma57

به نظرم قرعه کشی های ماهانه که بر اساس شانس بنا گذاشته شده هم کمی ایراد داره.

قبلا یعنی چند سال پیش، جوایز مدیران ماهانه ارسال میشد.

جوایزی از قبیل سی دی، کتاب و ....

به نظرم اگه جوایز ماهانه جایگزین قرعه کشی های ماهانه (بر اساس میزان و‌کیفیت مشارکت کاربران در بخش های مختلف) میشد خیلی بهتر میشد.

البته با رعایت همه قوانین انجمن و بدون تبصره خوردن گاه و بیگاه چند قانون!

3- تو سط mansoor67

در بخش جوایز با توجه به دولت جدید  سعی کنید بودجه جذب واین بخش را فعال تر نماید.

بدانید هرچه شور و شوق و جایزه بیشتذر اقبال به سایت هم بیشتر.

4-توسط nazaninfatemeh

به نظر من اینکه این همه برنامه اجرا میشه و استقبال ازشون کمه به خاطر جایزه و امتیازی هست که تو این ویژه برنامه ها در نظر گرفته میشه.خب کاربر میبینه این همه به خاطر یه مسابقه باید وقت بگذاره اخرشم با قرعه کشی یه امتیاز ناچیز داده میشه خب قید شرکت تو طرح و مسابقه رو میزنه.

امیدوارم یه فکر اساسی مسئولین بالادست برا این مورد بکنن

5-توسط mostafasayadnezhad

مسابقه روزانه با جوایز جذاب

6- توسط YaMolaAliMadad 

محصولاتی که مشابه داخلی دارن رو اگه نوع ایرانی اش رو داخل فروشگاه قرار بدین خیلی بهتره .

7- توسط nargesza

*. درمورد مسابقات روزانه نتایجش قبلا ها روز بعدش، نهایت دو روز بعد اعلام میشد ولی حالا نه. قرعه کشی روزانه منظورمه. لااقل پاسخ صحیحش رو قرار بدید ببینیم درست پاسخ دادیم یا نه. تشکر

*. جوایز قرعه کشی ماهانه تقریبا زود ارسال میشه ولی جوایز کاربران و مدیران برتر سه ماهه نه. الآن فکر کنم از زمستان سال گذشته تا حالا هنوز ارسال نشده. ممکنه بررسی کنید.

اگه مسئولین مربوطه انقدر سرشون شلوغه این دو مورد رو هم تا جایی که ممکنه بر عهده مدیران و یا داوطلبانی مطمئن و مورد قبول قرار بدن. چطوره؟

8- توسط ehsan007060

طرح یک سوال به صورت روزانه از مطالب انجمن ها و قرار دادن سوال فقط در کانال و در نهایت امتیاز ویژه و بالا برای مشارکت کنندگان!

9-

مباحث مربوط به کانال تلگرامی انجمن

1- توسط farshon

بنظرمن یک کانال تلگرامی مخصوص مدیران وکاربران علاقه مندوباحضورمسئولین سایت پیاده ریزی بشه بسیارجالب توجه خواهدبودخصوصا"که اخبارسایت هم دران کانال درج بشه.

2- توسط salma57

چند پیشنهاد و انتقاد از کانال.

مسابقات روزانه یا مسابقاتی که قبلا اجرا شده، تاریخ انقضا دارند. بعضی یک روز، بعضی یک ماه بیشتر مهلت ندارند.

به نظرم اگر این پست و پیامها بعد از پایان مهلت، از کانال حذف بشن، بهتر هست. این مورد باعث شلوغی کانال شده.

ابتدای کانال رو به معرفی تاپیک های ارتباط با مدیران سایت قرار بدین. گهگاه کاربران رو به مرور کانال از اول تشویق کنید. 

بعد مختصری درباره تالارها و زیرتالارهای انجمن که بعضا ناشناخته اند.. 

یک پل ارتباطی برای مدیران و کاربران انجمن در نظر بگیرید (تلگرامی و یا راسخونی)  که‌مطالب برتر تالار و یا مطلب ارسالی خودشون رو برای قرار دادن در کانال تلگرام به مسئولین معرفی کنند‌. چون بعضی تالارها مدیر ندارند بهتره این امکان برای کاربران هم در نظر گرفته بشه.

روزانه تعداد محدودی لینک و پست برتر در کانال تبلیغ بشه. همراه با نام کاربر ارسال کننده. این مورد کاربردی تر از اطلاع رسانی مسابقات هست.

3- توسط ehsan007060

طرح یک سوال به صورت روزانه از مطالب انجمن ها و قرار دادن سوال فقط در کانال و در نهایت امتیاز ویژه و بالا برای مشارکت کنندگان!

4- توسط salma57

مطالب کانال برای اینکه قابلیت ارسال به گروه ها رو داشته باشه بیشتر باید جنبه عمومی داشته باشه.

گروه های مختلف از کجا بدونن حسنه چیه؟؟ 

فعلا فقط مسابقاتی با جایزه حسنه در کانال گذاشته میشه. همه مسابقات هم که تاریخش گذشتع. یکی عضو بشه جاذبه کانال چیه که بخواد بمونه؟؟ یا چه تبلیغی از سایت و مطالب شده که ترغیب بشه مطلب رو در سایت باز کنه؟

اسم کانال اصلا متناسب با مطالبش نیست. چون اکثر مسابقاتی که در کانال گذاشته میشه مختص انجمن نیست. مسابقات روزانه و قرعه کشی و حتی سوگواره مختص انجمن نبود! به نظرم اسم‌کانال رو باید می گذاشتن اطلاع رسانی مسابقات

سایر مباحث مربوط به انجمن و سایت

(متفرقه)

1- توسط salma57

یه سوال اساسی!

برنامه های پیشنهاد شده در اتاق فکر توسط کی باید اجرایی بشه؟؟ مسئول انجمن ها؟ کاربران؟ مدیران؟ واحد محترم فنی؟ روابط عمومی؟؟

به نظر من انجمن خیلی وقته از حالت انجمن خارج شده و الان بیشتر به واحد اخبار نزدیکه تا انجمن.

کاربران برای خواندن مطالب وقت نمی گذارن چه برسه به تایپ و‌نوشتن.

2- توسط salma57

ارتباط مدیران تالارها با کاربران کمتر شده!

ارتباط مسئولین با مدیران و‌کاربران هم خیلی کم شده. 

نظر دادن و تشکر زدن به پست ها کمتر شده!

در عوض حضور مولتی ها و‌نجومی کاران پر رنگ تر از قبل شده.

انگیزه خیلی از مدیران و‌کاربران فعال انجمن هم به دست واحد محترم فنی به فنا رفته...

3- توسط mansoor67

سعی شود از تمام مطالب مفید استفاده شود

به مطالب که از خود نویسنده است بیشتر اهمیت دهید.

با شروع سال تحصیلی به نوعی تا می توانید در مدارس تبلیغ کنید و دانش اموزان را با سایت آشنا کنید.

مطالب کتاب درس را در سایت بگذارید از دبیران محترم راسخونی دعوت کنید تا به مشکلات درسی مطرح شده از سوی دانش آموزان  پاسخ دهند.

تنوع در مطالب بسیار مهم است. به یک سو حرکت کردن زدگی ایجاد می کند.

مطالب شاد و مفرح هم چاشنی کیند. منتها با اصول و منطق.

جای بسیاری از مطالب در سایت خالی یا کم رنگ است مانند کاریکاتور. نقاشی . عکس دلخواه .

برای هر روز مطلبی تهیه کنید مانند دوشنه شعر ها . درد دل جمعه . شروع کار شنبه . حرف وسط هفته .

4- توسط zahra_53

تماس با مسئولین سابق تالارها و دعوت مجدد از آنها برای فعالیت  .  چون برخی از این مدیران با برخورد نامناسب مسئولین وقت و ... کناره گیری کردند . 

به مدیران انحمن هایی که وقت زیادی برای تالارشون میذارن بهای بیشتری بدید . 

برخی معدود از مدیران متاسفانه حتی یک تشکر از مطلب کاربرانی که تو تالارشون مطالب میزارن هم نمیزنند و فقط آخر ماه چند اسم به عنوان کاربر برتر یا فعال اعلام میکنند . 

برای مسابقاتی که برگزار میکنید از جمله مسابقات روزانه ، کاربران فعال را در اولویت برنده شدن قرار بدید . بنده وقتی اسم برندگان را میبینم اکثرا کسانی هستند که نا آشنا و فعالیتی از اون ها دیده نمیشه . 

5- توسط salma57

اگه امکان داره در پایین نام کاربری مدیران و‌کاربران، تاریخ آخرین بازدید، آنلاین بودن (در صورت تایید کاربر) آخرین پست ارسالی، نمایش داده بشه

ضمنا خیلی خوب میشد که بتونیم پست های یک کاربر رو دنبال کنیم و یا همه اونها رو یک جا ببینیم. 

بعضی ها فضا رو تسخیر کردند،  ما دنبال پیش پا افتاده ترین امکانات یک سایت، سه چهار سال انتظار می کشیم!!!!!

6- توسط salma57

خیلی وقتها عدم پاسخگویی سریع مسئولین و‌موکول کردنش به آینده انگیزه مشارکت رو‌کم می کنه.

فرض کنید شما درخواست یک کاربر که اینجا مطرح شده رو در تاپیک دیگه ای به طور مفصل بدین، کاربر از کجا بفهمه شما جواب دادین؟؟

7- توسط salma57

نصف کارها و پیشنهادات ما به واحد فنی برمی گرده. که خدا رو شکر سرش شلوغه.... طوری که چهار ساله نتونسته یه سایت طراحی کنه.

به هر حال ما هم عادت کردیم پیشنهاد بدیم و امیدوار به اجرا نباشیم. گرچه‌ گاهی بعد از پیشنهادات عدیده، چند موردی اجرایی میشه! 

یه وقتایی هم بچه های بالا همینجوری بی دلیل و یا بنا به عقیده ای که دارن، کلا مخالف پیشنهادات کاربران هستند. 

مثل چت آنلاین در ساعات مشخص

نمایش آنلاین بودن کاربران (در صورت تایید خودشون) 

8- توسط salma57

یه پیشنهادی هم سالها قبل دادم که امیدوارم پرونده اش بیاد جلو دست واحد فنی

بی زحمت یه جوری برنامه نویسی کنن که وقتی گزینه نقل قول رو‌میزنیم  برای کاربری  که پستش نقل قول خورده پیام ارسال بشه

9- توسط siryahya

همیشه گفتم بازم میگم: راسخون تنها نمونه ای از کل جامعه است (همون قضیه مشت نمونه خلوار)

اگه کسی واقعا می خواست کاری بکنه اون همه پیشنهاد دادیم تو تایپیک  💬💬💬اتاق فکر راسخونی💬💬💬  و چندین بار خواهش کردیم از مسئولین که بیان چک کنن و خودشونو بزارن جای مدیران و کاربران ولی چه فایده!

حالا اومدن باز تایپیک زدن عین اون. بعد خودشونم ادعا میکنن که بایستی تایپیکای خوب زده بشه نه کپی. مرد بودین برین تمام اون پیشنهاداتی که دوستان لطف کردن اونجا گلچین کردن رو حل کنین. نیاز به صرف وقت اضافی در اینجا نبوده و نیست و نخواهد بود

10- توسط amirali123

اینکه یه گزینه تنظیم تو محتوای ابزار پیام ها باشه که مثلا یه تنظیم اندازه و رنگ و ... داده بشه و هر دفعه دیگه لازم نباشه دوباره تنظیم بشه

لطفا ترتیب اثر داده بشه.اگه میشد تو فروشگاه محصولات خوراکی که سوغات اصفهان هم هست رو بارگذاری میکردند خیلی خوب میشد

11- توسط mostafasayadnezhad 

یه بخش سایت تبدیل بشه به یک پرسشکده قوی.

سالها پیش سایت کلوب یه بخشی داشت با نام پرسش و پاسخ .شما به سوالات دیگران در بخشهای مختلف از آشپزی گرفته تا خرید اتومبیل جواب میدادی و امتیاز میگرفتی بعد می تونستی سوالاتت را در زمینه های مختلف بپرسی.متاسفانه این بخش بسته شد.ولی هنوز وقتی بعضی از سوالات رو تو گوگل سرچ میکنید شما رو به همون صفحات کلوب میبره.

یه پرسشکده بنام راسخون کوئست rasekhoonquest میتونه خیلی جذاب باشه‌

پیشنهاد میکنم راسخون یه مجله کودکان داشته باشه برای بچه های اعضا.

12- توسط nazarianali

مجله کودکان رو میتونیم در قالب یک نرم افزار اندروید درست کنیم که چند تا از کاربران فعال راسخون محتوا رو برسونند . چون راسخون سرور داره میشه این کار رو کرد. من با کد نویسی نرم افزار اندروید آشنا هستم. دیدم که خیلی ها این کار رو کردند

13- توسط omegaa

لطفا روش های کسب امتیاز در راسخون را بروزش کنید

دیگه اعتبار پیامک نداریم 

به نظرم روش کسب امتیاز رو تغییر بدین

14- توسط salma57

ولی زمانی که هر پیشنهاد و‌انتقادی به برنامه نویسی سایت میشد به زمان به زودی و زمان برنامه نویسی سایت جدید موکول شد و این پاسخ ها تکرار شد، چند نفری از فعالین ترجیح دادند زمان فعالیتشون رو به همان زمان به زودی موکول کنند.

چهار سال برای برنامه نویسی یک سایت زمان کمی نیست. من یادمه زمان آقای کیانی، ایشون از پیشرفت کار خبر می دادند!

وعده و‌وعیدهای واحد فنی باعث شده بود در یک بازه زمانی همه پاسخ های مسئولین به درخواست ها این بود که واحد فنی به دلیل مشغول شدن به برنامه نویسی سایت جدید، روی این سایت تغییری نمی دهند.

این شد که بعضی درخواست های ما که بعضا کاربردی و‌ضروری بود تکرار شد و این به زودی واحد فنی پس از چهار سال هنوز نرسیده!

الان دیگه  این گزینه ی« به زودی » اینقدر بعید و غیر قابل دسترس شده که دیگه کسی اسمی از رونمایی سایت جدید با امکانات ویژه نمیاره. نه کاربر و نه مسئول. اینم به لطف واحد فنی هست. می تونم بگم الان هم کاربران و هم مسئولان از خیر و شر سایت جدید گذشتند! 

درخواست آپلودسنتر مخصوص کاربران سایت یکی از موارد درخواستی بود! 

الان پست هایی که این موضوع (اعتراض به عملکرد واحد فنی و عدم فعالیت بخاطر این موضوع) رو بیان کردند در دسترس من نیست (اگه پست های یک‌کاربر رو یک جا می دیدم راحت تر بود برام). پیدا کردم حتما آدرس میدم

15- توسط ehsan007060

1/ طراحی اپلیکشین راسخون با کارایی ساده و آسان

2/ مج کردن سایت با ربات های تلگرامی در راستای اشتراک مطالب و مدیا

3/ تشویق کاربران در راستای نگارش مطالب در غالب طرح های مختلف مانند شهروند خبرنگار!

4/ جذب اسپانسر مالی

5/ حمایت واقعی و همه جانبه از کاربران که نتیجه  دوری از فضای ناقص و... کنونی را پایان دهد!

6/ برگزاری منظم جلسات آنلاین و ارتباط گیری دایمی با مدیران تالار ها!

16- توسط nargesza

حالا که مدیران و کاربران مسئول طرح و مسابقات پیشنهادی و اجرایی خودشون در ویژه برنامه های مختلف هستن بهتر نیست برای هر تالاری که تحت مدیریت هست یه زیر تالار با عنوان تالار طرح ها و مسابقات تالار تشکیل بشه. شلوغ میشه ولی لااقل جای مشخص داره. اینطوری بقیه تالارها هم آزاد میشه.

17- توسط nargesza

بعضی طرح ها از ویژه برنامه ها رو میشه ادامه داد مثلا طرحی که در ویژه برنامه ماه رمضان برگزار شد. البته من اونجا هم پیشنهاد دادم این طرح رو هر ماه ادامه بدید.

این طرح:

کوچه نشینان امیرالمومنین علی "علیه السلام"

https://rasekhoon.net/forum/post/show/1272948/2916842/

18- توسط omegaa

به نظرم در بخش فروشگاه مجموعه انیمیشن ها رو همراه با نقد و بررسی ش برا فروش بذارید

مثلا فروشگاه فرهنگیه

19-توسط 

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 11 شهریور 1396  5:39 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza farshon mty1378 salma57 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها