1- توسط salma57
یه سوال اساسی!
برنامه های پیشنهاد شده در اتاق فکر توسط کی باید اجرایی بشه؟؟ مسئول انجمن ها؟ کاربران؟ مدیران؟ واحد محترم فنی؟ روابط عمومی؟؟
به نظر من انجمن خیلی وقته از حالت انجمن خارج شده و الان بیشتر به واحد اخبار نزدیکه تا انجمن.
کاربران برای خواندن مطالب وقت نمی گذارن چه برسه به تایپ ونوشتن.
2- توسط salma57
ارتباط مدیران تالارها با کاربران کمتر شده!
ارتباط مسئولین با مدیران وکاربران هم خیلی کم شده.
نظر دادن و تشکر زدن به پست ها کمتر شده!
در عوض حضور مولتی ها ونجومی کاران پر رنگ تر از قبل شده.
انگیزه خیلی از مدیران وکاربران فعال انجمن هم به دست واحد محترم فنی به فنا رفته...
3- توسط mansoor67
سعی شود از تمام مطالب مفید استفاده شود
به مطالب که از خود نویسنده است بیشتر اهمیت دهید.
با شروع سال تحصیلی به نوعی تا می توانید در مدارس تبلیغ کنید و دانش اموزان را با سایت آشنا کنید.
مطالب کتاب درس را در سایت بگذارید از دبیران محترم راسخونی دعوت کنید تا به مشکلات درسی مطرح شده از سوی دانش آموزان پاسخ دهند.
تنوع در مطالب بسیار مهم است. به یک سو حرکت کردن زدگی ایجاد می کند.
مطالب شاد و مفرح هم چاشنی کیند. منتها با اصول و منطق.
جای بسیاری از مطالب در سایت خالی یا کم رنگ است مانند کاریکاتور. نقاشی . عکس دلخواه .
برای هر روز مطلبی تهیه کنید مانند دوشنه شعر ها . درد دل جمعه . شروع کار شنبه . حرف وسط هفته .
4- توسط zahra_53
تماس با مسئولین سابق تالارها و دعوت مجدد از آنها برای فعالیت . چون برخی از این مدیران با برخورد نامناسب مسئولین وقت و ... کناره گیری کردند .
به مدیران انحمن هایی که وقت زیادی برای تالارشون میذارن بهای بیشتری بدید .
برخی معدود از مدیران متاسفانه حتی یک تشکر از مطلب کاربرانی که تو تالارشون مطالب میزارن هم نمیزنند و فقط آخر ماه چند اسم به عنوان کاربر برتر یا فعال اعلام میکنند .
برای مسابقاتی که برگزار میکنید از جمله مسابقات روزانه ، کاربران فعال را در اولویت برنده شدن قرار بدید . بنده وقتی اسم برندگان را میبینم اکثرا کسانی هستند که نا آشنا و فعالیتی از اون ها دیده نمیشه .
5- توسط salma57
اگه امکان داره در پایین نام کاربری مدیران وکاربران، تاریخ آخرین بازدید، آنلاین بودن (در صورت تایید کاربر) آخرین پست ارسالی، نمایش داده بشه
ضمنا خیلی خوب میشد که بتونیم پست های یک کاربر رو دنبال کنیم و یا همه اونها رو یک جا ببینیم.
بعضی ها فضا رو تسخیر کردند، ما دنبال پیش پا افتاده ترین امکانات یک سایت، سه چهار سال انتظار می کشیم!!!!!
6- توسط salma57
خیلی وقتها عدم پاسخگویی سریع مسئولین وموکول کردنش به آینده انگیزه مشارکت روکم می کنه.
فرض کنید شما درخواست یک کاربر که اینجا مطرح شده رو در تاپیک دیگه ای به طور مفصل بدین، کاربر از کجا بفهمه شما جواب دادین؟؟
7- توسط salma57
نصف کارها و پیشنهادات ما به واحد فنی برمی گرده. که خدا رو شکر سرش شلوغه.... طوری که چهار ساله نتونسته یه سایت طراحی کنه.
به هر حال ما هم عادت کردیم پیشنهاد بدیم و امیدوار به اجرا نباشیم. گرچه گاهی بعد از پیشنهادات عدیده، چند موردی اجرایی میشه!
یه وقتایی هم بچه های بالا همینجوری بی دلیل و یا بنا به عقیده ای که دارن، کلا مخالف پیشنهادات کاربران هستند.
مثل چت آنلاین در ساعات مشخص
نمایش آنلاین بودن کاربران (در صورت تایید خودشون)
8- توسط salma57
یه پیشنهادی هم سالها قبل دادم که امیدوارم پرونده اش بیاد جلو دست واحد فنی
بی زحمت یه جوری برنامه نویسی کنن که وقتی گزینه نقل قول رومیزنیم برای کاربری که پستش نقل قول خورده پیام ارسال بشه
9- توسط siryahya
همیشه گفتم بازم میگم: راسخون تنها نمونه ای از کل جامعه است (همون قضیه مشت نمونه خلوار)
اگه کسی واقعا می خواست کاری بکنه اون همه پیشنهاد دادیم تو تایپیک 💬💬💬اتاق فکر راسخونی💬💬💬 و چندین بار خواهش کردیم از مسئولین که بیان چک کنن و خودشونو بزارن جای مدیران و کاربران ولی چه فایده!
حالا اومدن باز تایپیک زدن عین اون. بعد خودشونم ادعا میکنن که بایستی تایپیکای خوب زده بشه نه کپی. مرد بودین برین تمام اون پیشنهاداتی که دوستان لطف کردن اونجا گلچین کردن رو حل کنین. نیاز به صرف وقت اضافی در اینجا نبوده و نیست و نخواهد بود
10- توسط amirali123
اینکه یه گزینه تنظیم تو محتوای ابزار پیام ها باشه که مثلا یه تنظیم اندازه و رنگ و ... داده بشه و هر دفعه دیگه لازم نباشه دوباره تنظیم بشه
لطفا ترتیب اثر داده بشه.اگه میشد تو فروشگاه محصولات خوراکی که سوغات اصفهان هم هست رو بارگذاری میکردند خیلی خوب میشد
11- توسط mostafasayadnezhad
یه بخش سایت تبدیل بشه به یک پرسشکده قوی.
سالها پیش سایت کلوب یه بخشی داشت با نام پرسش و پاسخ .شما به سوالات دیگران در بخشهای مختلف از آشپزی گرفته تا خرید اتومبیل جواب میدادی و امتیاز میگرفتی بعد می تونستی سوالاتت را در زمینه های مختلف بپرسی.متاسفانه این بخش بسته شد.ولی هنوز وقتی بعضی از سوالات رو تو گوگل سرچ میکنید شما رو به همون صفحات کلوب میبره.
یه پرسشکده بنام راسخون کوئست rasekhoonquest میتونه خیلی جذاب باشه
پیشنهاد میکنم راسخون یه مجله کودکان داشته باشه برای بچه های اعضا.
12- توسط nazarianali
مجله کودکان رو میتونیم در قالب یک نرم افزار اندروید درست کنیم که چند تا از کاربران فعال راسخون محتوا رو برسونند . چون راسخون سرور داره میشه این کار رو کرد. من با کد نویسی نرم افزار اندروید آشنا هستم. دیدم که خیلی ها این کار رو کردند
13- توسط omegaa
لطفا روش های کسب امتیاز در راسخون را بروزش کنید
دیگه اعتبار پیامک نداریم
به نظرم روش کسب امتیاز رو تغییر بدین
14- توسط salma57
ولی زمانی که هر پیشنهاد وانتقادی به برنامه نویسی سایت میشد به زمان به زودی و زمان برنامه نویسی سایت جدید موکول شد و این پاسخ ها تکرار شد، چند نفری از فعالین ترجیح دادند زمان فعالیتشون رو به همان زمان به زودی موکول کنند.
چهار سال برای برنامه نویسی یک سایت زمان کمی نیست. من یادمه زمان آقای کیانی، ایشون از پیشرفت کار خبر می دادند!
وعده ووعیدهای واحد فنی باعث شده بود در یک بازه زمانی همه پاسخ های مسئولین به درخواست ها این بود که واحد فنی به دلیل مشغول شدن به برنامه نویسی سایت جدید، روی این سایت تغییری نمی دهند.
این شد که بعضی درخواست های ما که بعضا کاربردی وضروری بود تکرار شد و این به زودی واحد فنی پس از چهار سال هنوز نرسیده!
الان دیگه این گزینه ی« به زودی » اینقدر بعید و غیر قابل دسترس شده که دیگه کسی اسمی از رونمایی سایت جدید با امکانات ویژه نمیاره. نه کاربر و نه مسئول. اینم به لطف واحد فنی هست. می تونم بگم الان هم کاربران و هم مسئولان از خیر و شر سایت جدید گذشتند!
درخواست آپلودسنتر مخصوص کاربران سایت یکی از موارد درخواستی بود!
الان پست هایی که این موضوع (اعتراض به عملکرد واحد فنی و عدم فعالیت بخاطر این موضوع) رو بیان کردند در دسترس من نیست (اگه پست های یککاربر رو یک جا می دیدم راحت تر بود برام). پیدا کردم حتما آدرس میدم
15- توسط ehsan007060
1/ طراحی اپلیکشین راسخون با کارایی ساده و آسان
2/ مج کردن سایت با ربات های تلگرامی در راستای اشتراک مطالب و مدیا
3/ تشویق کاربران در راستای نگارش مطالب در غالب طرح های مختلف مانند شهروند خبرنگار!
4/ جذب اسپانسر مالی
5/ حمایت واقعی و همه جانبه از کاربران که نتیجه دوری از فضای ناقص و... کنونی را پایان دهد!
6/ برگزاری منظم جلسات آنلاین و ارتباط گیری دایمی با مدیران تالار ها!
16- توسط nargesza
حالا که مدیران و کاربران مسئول طرح و مسابقات پیشنهادی و اجرایی خودشون در ویژه برنامه های مختلف هستن بهتر نیست برای هر تالاری که تحت مدیریت هست یه زیر تالار با عنوان تالار طرح ها و مسابقات تالار تشکیل بشه. شلوغ میشه ولی لااقل جای مشخص داره. اینطوری بقیه تالارها هم آزاد میشه.
17- توسط nargesza
بعضی طرح ها از ویژه برنامه ها رو میشه ادامه داد مثلا طرحی که در ویژه برنامه ماه رمضان برگزار شد. البته من اونجا هم پیشنهاد دادم این طرح رو هر ماه ادامه بدید.
این طرح:
کوچه نشینان امیرالمومنین علی "علیه السلام"
https://rasekhoon.net/forum/post/show/1272948/2916842/
18- توسط omegaa
به نظرم در بخش فروشگاه مجموعه انیمیشن ها رو همراه با نقد و بررسی ش برا فروش بذارید
مثلا فروشگاه فرهنگیه
19-توسط
|